ATM kartı olanlar dikkat! Bugün sabah başladı, 20 bin TL ödeme almak ister misiniz?

ATM kartı olanlar dikkat! Bugün sabah başladı, 20 bin TL ödeme almak ister misiniz?

ATM kartı olanlar dikkat! Bugün sabah başladı, 20 bin TL ödeme almak ister misiniz?
Yayın Tarihi: 9.10.2023 12:21:00

Ekim ayı ardından emeklilerin beklediği nakit ödemeler bu sabah itibariyle başlamıştır. Kamu ve bazı özel bankaların emekli maaşı alanlar için başlattığı Nakit kampanyası kapsamında, Eylül sonrası ihtiyaç sahiplerine düşük faiz oranlarıyla 20.000 Türk Lirasına kadar emekli kredisi fırsatı sunulmaktadır. Emekliler, 20.000 TL'ye kadar miktarlarla katıldıkları Emekli Kredi kampanyasında işlemlerini kendi bankaları aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde 36 aya kadar tamamlayabilirler.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK

Emekli maaşlarını kamu bankaları aracılığıyla alanlar, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuruda bulunabilir ve banka şubelerini ziyaret etmeye gerek kalmadan 20.000 TL'ye kadar onay alabilirler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 36 aya kadar vadeli kişisel kredi başvurusu yapmak isteyenler için, 20.000 TL'ye kadar olan miktarlar için gelir belgesi gerekmeksizin, 20.000 TL'yi aşan miktarlar için gelir belgesiyle kredi sağlanacaktır. Bu nakit kampanyasına katılmak isteyen emekliler Temmuz sonuna kadar başvurularını yapabilirler ve 75 yaşına kadar olma şartı aranmaktadır. Ayrıca, bankaların mobil uygulamaları ve internet bankacılık platformları üzerinden de kolayca başvuru yapabilirsiniz.

AKBANK ÖDEMELERİ YAPIYOR!

Akbank, emekli maaşlarını banka aracılığıyla alan emeklilere kredi ödemeleri yapacağını duyurdu. Akbank, emekli maaşını banka aracılığıyla alan emeklilere, Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7/24 20.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapma imkanı tanır. Eğer emekli maaşınızı bu bankadan alıyorsanız başvurunuzu yapabilir ve işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz. Akbank aracılığıyla onay alanlar için bu krediler ayrıca 3 aylık erteleme seçeneği ile kullanılabilir. Eğer daha önce bu bankadan kredi başvurusunda bulunmadıysanız, başvurunuzu gönderdikten sonra hem kişisel krediler hem de borç birleştirme kredileri için daha yüksek limitler alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR