ATV Esra Erol'da canlı yayın 11 Haziran Salı izle - Esra Erol'da Gamze kurtuldu mu Eniştesi gözaltında!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı 11 Haziran Salı günü yayınlanacak. Esra Erol'da programında gerçek hayattan olaylar, dramlar izleyicileri ekrana bağlıyor. 11 Haziran Salı Esra Erol'da ile ilgili her şey haberimizde...

ATV Esra Erol'da canlı yayın 11 Haziran Salı izle - Esra Erol'da Gamze kurtuldu mu Eniştesi gözaltında!
Yayın Tarihi: 11.06.2019 00:50:00

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı gerçek hayattan yaşanmış olaylarla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Esra Erol'da 11 Haziran Salı günü ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Esra Erol, yaşanan olayları kendisi de olaya dahil olarak izleyiciye aktarıyor. Esra Erol ve ekibi tıpkı Müge Anlı gibi olayların üzerine gidiyor ve dramları mutluluğa çevirmenin, en azından ardındaki sis perdesinin ve faillerin yakalanmasını istiyor.

Esra Erol'da 10 Haziran Pazartesi günü eniştesi tarafından kaçırılan ve cinsel istismara uğrayan, öz annesi tarafından tüpçüye satılan Gamze Rüzgar yayına katıldı! Gamze Rüzgar'ın eniştesi canlı yayında göz altına alınmıştı! 


Esra Erol, yaptıklarını inkar eden enişte Mehmet Ali Akkaya'nın suç görüntülerini kendisine telefondan izletmişti! Ardından polisler Esra Erol'da programına giriş yaparak enişteyi göz altına aldı! 

ESRA EROL'DA 12 HAZİRAN SALI CANLI YAYIN İZLE

Esra Erol'da 12 Haziran Salı günü de birbirinden heyecanlı, dramatik ve hayattan olaylar ve durumlarla ATV ekranlarında olacak. Esra Erol'da programı yeni bölümüyle canlı olarak 12 Haziran Salı saat 16.10'da ATV'de izleyicisiyle buluşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR