ATV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Arıza ve MasterChef'e dayanamadı!

ATV ekranlarında yayınlanan bir dizi daha final kararı aldı. Yayınlandığı pazar akşamları istenilen oranlara bir türlü erişemeyen dizi final yapıyor. Show TV ekranlarında Arıza ve TV8 ekranlarında MasterChef programı ile haftaya başlayacak Öğretmen dizisiyle beraber sevilen dizi yayından kaldırılıyo

ATV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Arıza ve MasterChef'e dayanamadı!
Yayın Tarihi: 5.10.2020 11:29:00

ATV ekranlarında yayınlanan bir dizi daha final kararı aldı. Yayınlandığı pazar akşamları istenilen oranlara bir türlü erişemeyen dizi final yapıyor. Show TV ekranlarında Arıza ve TV8 ekranlarında MasterChef programı ile haftaya başlayacak Öğretmen dizisiyle beraber sevilen dizi yayından kaldırılıyor.

Maria ile Mustafa final yapıyor!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstleneceği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturacağı, senaryosunu Birol Elginöz'ün kaleme alacağı dizinin kadrosunda; Jessica May (Maria), Hilmi Cem İntepe (Mustafa), Tamer Levent (Kudret), Ezgi Çelik (Nadire), Tuğba Tutuğ (Gonca), Haki Biçici (Şahin), Özlem Ulukan (İclal), Hira Koyuncuoğlu (Nisan), Derin Deniz Görgülü (Zeyno), Haldun Boysan (Haşmet), Mine Tüfekçioğlu (Zümrüt), Alpay Kemal Atalan (Nihat), Burak Berkay Akgül (Rüzgâr), Cem Karakaya (Bekir), Hülya Gülşen Irmak (Feriha), Neyra Kayabaşı (Nazlı) ve Zeynep Gülmez (Reyhan) gibi isimler yer aldığı sevilen dizi final kararı aldı.

Maria ile Mustafa reytinglere yenildi!




Maria ile Mustafa dizisi totalde 3.04 reyting, AB'de 1.11 reyting ve ABC grubunda 1.95 reyting alarak günü bitirdi. Özellikle reklam kuşağında 1.11 reyting bu sektörde çok kötü. Arıza dizisi 5 reyting ve MasterChef 6 reyting alması Maria ile Mustafa dizisini kötüye götürdü. Ayrıca haftaya başlayacak Öğretmen dizisiyle Maria ile Mustafa'nın şansı kalmadı.

Maria ve Mustafa ne zaman final yapıyor?



Maria ile Mustafa dizisi 2 hafta sonra final yapıyor. Maria ile Mustafa 18 Ekim Pazar akşamı final bölümüyle ekranlarda olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR