Avlu 27. bölüm 3. fragmanı izle! Deniz ve Azra arasındaki buzlar eriyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 27. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. 3 haftadır ekranlara gelmeyen Avlu dizisi ,27. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte detaylar...

Avlu 27. bölüm 3. fragmanı izle! Deniz ve Azra arasındaki buzlar eriyor
Yayın Tarihi: 22.01.2019 12:09:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'nun 27. bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi ve 3 haftadır ekranlara gelmiyordu. Ancak Avlu dizisinin sezon arası nihayet bitti. Hal böyle olunca Avlu dizisinin de fragmanları peş peşe yayınlanıyor.

Bugün de Avlu 27. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Avlu 27. bölüm 3. fragmanda mahkemeye giden Deniz, Murat'a kendiyle ilgili ümidini kesmesini söyledi.



Öte yandan Avlu 27. bölüm 3. fragmanında Deniz'in davası görülüyor fakat bununla ilgili detayları Avlu 27. bölümde görebileceğiz...

Avlu 27. bölüm 3. fragmanındaki diğer bir detay ise uzun zamandır araları bozuk olan Azra ve Deniz'in arasındaki buzların erimesi oldu.

Bu sahnelerle Avlu 27. bölüm için bir hayli heyecanlanan izleyiciler yeni bölümü iple çekiyor...


Avlu 27. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı Star TV'de olacak!

Videodan Avlu 27. bölüm 3. fragmanı izleyebilirsiniz...

İşte Avlu 27. bölüm 3. fragmanı:

 

Avlu 26. bölümde neler yaşandı?

Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır.

Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır. Özge’nin aklında tek bir soru... Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir? Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Öykü’nün yılbaşı heyecanı tüm avluyu yavaş yavaş sarmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR