Avlu dizisi için şok iddia! Avlu dizisi artık internette mi yayınlanacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu dün akşam 26. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni yıl sonrası her dizi gibi 3 hafta ara veren Avlu için şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Avlu dizisi artık internette yayınlanacak. Peki iddialar doğru mu? Avlu artık internette mi yayınlanacak? İşte detaylar..

Avlu dizisi için şok iddia! Avlu dizisi artık internette mi yayınlanacak
Yayın Tarihi: 28.12.2018 15:49:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin paylaştığı Avlu dizisi iki sezondur Star TV'de ekranlara geliyor. Gerek oyuncuların performansı gerek hikayesiyle çok sevilen Avlu dizisi Perşembe akşamlarının favori yapımlarından...

Fakat reklam bütçelerinin ayarlandığı ve bütün dizilerin 3 haftalık ara verdiği bu süreçte Avlu dizisi için şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyada yankılanan iddiaya göre dün akşam 26 bölümüyle ekranlara gelen Avlu dizisi, verdiği üç haftalık aradan sonra yani 27. bölümünden itibaren internette yayınlanacak. Peki iddialar doğru mu? Avlu artık internette mi yayınlanacak?


Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Avlu dizisi, Wentworth adlı yabancı bir dizinin uyarlaması... Orijinal haline oldukça sadık kalınan Avlu dizisi bazı sahneleri yüzünden sıkıntılı durumlar yaşınıyordu.

Haliyle bu da Avlu dizisinin internet dizisine dönüşmesini mümkün kılıyor. Tahminler bu yönde, peki iddialar doğru mu? Avlu artık internette mi yayınlanacak?

Avlu dizisinin internet dizisi olacağı yönündeki iddalar hakkında henüz ne yapım şirketinden ne de kanaldan bir açıklama yapılmadı.

Fakat Avlu dizisinin fanları bu iddiaların doğru olup olmadığını çok merak ediyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR