Avlu dizisi şaşırtmaya devam ediyor Deniz'den Zerrin'e insanlık dersi

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 20. bölüm 2. fragmanı herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz haftalarda arası bozulan Azra ve Deniz'le ilgili yeni gelişmeler var.

Avlu dizisi şaşırtmaya devam ediyor Deniz'den Zerrin'e insanlık dersi
Yayın Tarihi: 15.11.2018 11:05:00

Başrollerini Ceren Moray, Nursel Köse ve Demet Evgar'ın paylaştığı dizide sıkıntılı olaylar yaşanmıştı. Azra'nın Nihal'i öldürdüğü ortaya çıkınca güçlerini birleştiren Azra ve Deniz arasındaki ittifak bozulmuştu.

Deniz kızının ölümünden Azra'yı suçlamış ve artık onunla bir dostluğunun kalmadığını söylemişti. Buna çok üzülen Azra ise suçlu hissettiği için sessiz kaldı ve pişman oldu.

Aslında tüm bu yaşananlar Zerrin'in işine gelmişti. Çünkü Azra'yla Deniz güçlerini birleştirdiğinde onlarla baş edemiyordu.

Fakat 20. bölüm 2. fragmanında Deniz, Zerrin'e adeta insanlık dersi verdi. Zerrin'e Azra'yla arasının bozulması konusunda sevinmemesi gerektiğini ima eden sözler etti. 




"Başına ne gelirse gelsin birine bir kere dostum dediysen onu bir kalemde silemezsin." diyen Deniz izleyicileri de çok sevindirdi.

Çünkü Azra'yla Deniz'in arasının bozulmasından kimse memnun değildi. Deniz'in fragmandaki sözleriyle Azra'dan vazgeçmeyeceğini anlayan izleyiciler ise adeta bayram etti.

"Biliyordum Deniz'in Azra'dan vazgeçmeyeceğini!", "Zerrin noldu planlar suya düştü!", "Azra'yı satmayacağını biliyorduk Deniz başkan yine bekleneni yaptı!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu akşamki yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Neler olacağını, ikilinin arasının nasıl düzeleceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR