Avlu dizisinde Azra Deniz yüzleşmesi nefes kesti

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu dün akşam 19. bölümüyle ekranlara geldi. Azra'yla Deniz'in hesaplaşması ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Avlu dizisinde Azra Deniz yüzleşmesi nefes kesti
Yayın Tarihi: 9.11.2018 09:40:00

İki kadının bu hafta karşı karşıya gelmesiyle şok olan izleyiciler, Azra'yı oynayan Ceren Moray'a da Deniz'i oynayan Demet Evgar'a da övgüler yağdırdı.

O yüzleşme anını oynamayan adeta yaşayan başarılı oyuncular, 19. bölümdeki performanslarıyla olay oldular. Peki bu iki dost nasıl karşı karşıya geldi? İşte detaylar:

Deniz, Azra'nın Nihal'i öldürdüğünü öğrendikten sonra ne yapacağını bilemedi ve Azra'yaters davranmaya başladı. 

Bu arada avukatına da her şeyi anlatan Deniz, Erhan'dan tüm ayrıntıları öğrenmesini istedi. Sonrasında da Azra'yla aynı koğuşta kalmak istemedi. 

Azra, Deniz'in tavırlarından şüphelenip onu sıkıştırınca, hapishanenin kütüphanesinde o yüzleşme gerçekleşti. Deniz daha fazla dayanamayıp "Nihal'i sen mi öldürdün?" diye sordu.



Azra gerçeği itiraf edince, Deniz iyice kötü oldu. O suçlama yüzünden içeride kaldığını, kızını dışarıda koruyamadığını ve bu yüzden Ecem'in öldüğünü söyleyen Deniz, Azra'yı suçladı.


Deniz’in “Ne olur yapmadım de!” diyerek veryansın ettiği anlarda da Azra ne yapacağını bilemiyordu.

Azra bunu bilemeyeceğini, ceza almış olsa zaten itiraf edeceğini hatta Ecem'in çok daha önceden Alp'e sardığını onu dışarıda olsa da kurtaramayacağını Deniz'e anlatsa da inandıramadı.

Azra'nın bu kadar zamandır sessiz kalmasını yediremeyen Deniz ise Azra'ya öyle bir laf etti ki ne ciğer kaldı ne akıl... Deniz, “Ben şimdi sana nasıl düşman olacağım” derken, Demet Evgar öyle devleşti ki, izleyiciler bile o çaresizliği hissetti.

Sosyal medyada da çok konuşulan Avlu'nun 19. bölümüne yorum yağdı.

"Ne döktürdünüz yahu!", "İçime işledi o duygular!", "Yarım kaldınız, yarım kaldık!", "O kadar güzel çekilmiş bir sahne ki o kadar harika iki oyuncu ki...", "Azra Kaya ve Deniz Demir yine ateş ediyor!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu iki dostun karşı karşıya gelmesine çok üzülse de yüzleşme sahnesindeki hissiyata herkes bayıldı.

Bu düşmanlığın nasıl ilerleyeceğini ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR