Avlu dizisinde bir bölümde 2 ayrılık yaşandı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin dünkü bölümünde iki oyuncu kadrodan ayrıldı.

Avlu dizisinde bir bölümde 2 ayrılık yaşandı
Yayın Tarihi: 23.11.2018 13:45:00

Başrollerini Nursel Köse, Ceren Moray ve Demet Evgar'ın paylaştığı Avlu, iki sezondur perşembe akşamlarına damgasını vuruyor.

Dizinin dünkü bölümünde de ilginç gelişmeler yaşandı. 

Hapishaneden kaçan Deniz, kızının intikamı için yaptığı plan doğrultusunda adım adım ilerliyordu. Tek sıkıntısı kendisine kalacak bir yer bulmaktı...

Azra'dan yardım isteyen Deniz, Azra'nın Sinan'a gitmesini söylemesiyle rahat etmiş ve Sinan'a gidip onun evinde kalıp kalamaycağını sordu.

Azra'nın da ricasıyla Deniz'i kıramayan Sinan canından oldu. Alp'in annesinden Sinan'ı öğrenmesiyle soluğu onun evinde alması bir oldu. Arkasında kanıt bırakmak istemeyen Alp, Sinan'ı oracıkta öldürüverdi.




Öte yandan hasta ve sitemkar annesiyle uğraşmaktan psikolojisi bozulan Özlem'inse eline büyük bir koz geçti. Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan ve yatalak hale gelen anne Özlem'e daha da kötü davranmaya başlamıştı.

Artık annesine tahammül edemeyen Özlem ise Oktay'ı da kaybetmesiyle iyice kabuğuna çekilmişti. Fakat dünkü bölümde annesinin fenalaşmasıyla içeriye koşan Özlem tam ilçalara uzandığı anda onları düşürdü.

Annesinin o halde bile "Beceriksiz, gerizekalı" gibi şeyler söylemesine tahammül edemeyen Özlem; ilaçları annesine vermedi ve onun ölümüne göz yumdu.

Böylece Avlu'da bir bölümde iki ölüm yaşanmış oldu. 21. bölümde Sinan karakterine hayat veren Tuğrul Tülek ve Özlem'in annesini canlandıran Meltem Savcı ölerek diziye veda ettiler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR