Avlu dizisinde öyle bir sahne ekranlara geldi ki yıllarca konuluşacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu dün akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi. 20. bölüm öyle bir yerde bitti ki izleyenler şok oldu.

Avlu dizisinde öyle bir sahne ekranlara geldi ki yıllarca konuluşacak
Yayın Tarihi: 16.11.2018 13:17:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin paylaştığı dizide Kudret'in koğuşuna gönderilen Deniz yeni planlar yapmaya başladı.

Deniz'e rahat vermeyen Kudret, ona huzur vermeyince Deniz de başka bir plan yaptı.

Hapishaneden kaçmaya hazırlanan Deniz, hapishanenin krokisi çıkarmaya başladı. Dışarı çıkıp Alp’i öldürmek isteyen Deniz, planını ince ince işlemeye başladı.

Öte yandan Kudret'le de uğraşmaya devam eden Deniz, ona teke tek dövüşmeyi teklif etti. 



Teklifi kabul eden Kudret, Zerrin’e kan çıkmayacağına dair verdiği sözü tutup, elindeki şırıngada bulunan uyuşturucu madde ile Deniz’e saldırdı.


Kudret’in çetesindeki kadınların gözleri önünde Deniz, yine Kudret’i alt etmeyi başardı. Elindeki bıçağı Kudret'in boğazına dayayan Deniz “Söyle bakalım buranın ağası kim, efendisi kim?” diye sordu.

Kudret, can havliyle “Sensin” dediğinde Deniz, ona doğru eğilerek “Teşekkür ederim” dedi ve hiç beklenmeyen bir hareket yaptı.



Deniz elindeki bıçakla kendi bileklerini kesince Kudret de şok oldu. “Manyak bu kadın, ruh hastası” diye bağıran Kudret, hala üstünde oturmakta olan Deniz’in ne yapmaya çalıştığını anlayamadı.

Bölüm burada bitti ama bu sahneler izleyenlerin içine işledi. Özellikle Demet Evgar ve Nursel Köse'nin performanslarına övgü yağdıran izleyiciler bu sahnenin efsane olacağını düşünüyor.

Deniz'in planının bozulup bozulmayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR