Avlu dizisine Sema Şimşek dahil oldu! Peki Sema Şimşek kimdir

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'ye yeni bir isim daha katıldı. Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İnci Yıldız karakterine hayat veren Sema Şimşek artık Avlu dizisinde boy gösterecek...

Avlu dizisine Sema Şimşek dahil oldu! Peki Sema Şimşek kimdir
Yayın Tarihi: 25.01.2019 14:03:00

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu dizisine yeni bir isim daha katıldı. 

3 haftalık sezon arasından sonra dün akşam 27. bölümüyle ekranlara dönen Avlu dizisine Sema Şimşek dahil oldu. Peki Sema Şimşek kimdir?

Hapishane koşullarında yaşamaya ve ayakta kalmaya çalışan ve birbirinden farklı acı ve mücadele dolu yaşa hikayelerine sahip olan mahkum kadınları konu alan Avlu dizisine Sema Şimşek dahil oldu. Peki Sema Şimşek kimdir?



Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İnci Yıldız karakterine hayat veren Sema Şimşek artık Avlu dizisinde boy gösterecek. Peki Sema Şimşek kimdir?


Dün akşam ekranlara gelen Avlu 27. bölümde Deniz'e destek veren kadınlar arasında gördüğümüz Sema Şimşek'in Avlu dizisindeki karakterlerinin detayları henüz bilinmiyor.



Peki Sema Şimşek kimdir?

24 Şubat 1976 tarihinde Almanya'da doğan Sema Şimşek, 8 yaşında Türkiye'ye döndü.

Sema Şimşek, Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanmasına rağmen ekonomik nedenlerden dolayı okuyamadı.

Mankenliğe lise yıllarında başladı. Sema Şimşek, 1994 yılında Best Model Of Turkey birincisi oldu. Sema Şimşek, 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi.

Sema Şimşek, 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı. 2001 yılında Sema Şimşek, kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi. Bu evlilikten bir oğlu oldu ama çok beğenilen çift 2012 yılında yollarını ayırdı.

Sema Şimşek, Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Yıldız karakteri ile iyice tanındı.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR