Avlu'da Alp öldü herkes rahat bir nefes aldı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu dün akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. Deniz'in Alp'i öldürmesi bölüme damgasını vurdu.

Avlu'da Alp öldü herkes rahat bir nefes aldı
Yayın Tarihi: 30.11.2018 15:02:00

Başrollerini Ceren Moray, Nursel Köse ve Demet Evgar'ın paylaştığı dizide, Deniz nihayet intikamını aldı.

Kızını öldüren Alp'i öldürmeye yemin eden Deniz, geçtiğimiz hafta yaptığı planla hapishaneden kaçmış ve Alp'in peşine düşmüştü.

Her seferinde ölümden bir şekilde kurtulan Alp, bu sefer kurtulamadı. Çünkü Deniz planını çok ince yapmıştı.



Naciye’nin kızı Özge’yi evden uzakta bir yerde bulan Deniz, onunla işbirliği yaptı. Özge de Deniz’i Alp ile kaldıkları eve gizlice getirdi.

Saklandığı yerde bir süre bekleyen Deniz, Alp'in adamı gittiğinde onun içkisine bir şişe ilaç boşalttı. Alp içkiyi bir güzel içtikten sonra da onun karşısına çıktı.

Kızının intikamını almak için geldiğini söyledi. Alp, onun bunu yapamayacağını söyleyip Deniz'i iyice tahrik etmeye çalışsa da Deniz çok kararlıydı.


Ancak bir anlık dalgınlığından faydalanan Alp, silahı aldı.

Fakat Deniz bunu hesaplamıştı. Alp'in bir süre konuşmasını sağlayan Deniz, ilacın etkisini göstermesini bekliyordu. O arada Alp, elindeki silahın tetiğine dokundu ama silah boştu.



Sonrasında bir anda yere yığılan Alp, kontrolünü kaybedip titremeye başladı. Deniz, bu ilacın onu öldürmeyeceğini ama nefessiz kalmanın ne demek olduğunu anlayacağını söyledi. Kızını nefessiz bırakarak öldüren Alp’in de aynı acıyı yaşamasını istiyordu.

Bu sırada silaha mermi koyan Deniz, Alp'i öldürmek istiyordu ama bir hayli zorlandığı da her halinden belliydi. Deniz bir an arkasını döndü, Alp de ayağa kalktı. İşte tam o anda Deniz Alp'i kalbinden vurdu.

Bu sahneyle mest olan izleyiciler ise Alp'i kendileri öldürmüş kadar sevindiler. Demet Evgar'ın Deniz Demir karakteriyle devleştiğini söyleyen izleyiciler, bu intikam sahnesine sosyal medyadan övgüler yağdırdı.

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Avlu'da, Deniz ve Kudret arasındaki husumetin nasıl şekilleneceğini ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR