Avlu'da çanlar Alp için çalıyor tamam mı devam mı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 21. bölüm 2. fragmanı çok konuşuldu. Deniz'in Alp'in peşine düştüğü bölüm için heyecan dorukta...

Avlu'da çanlar Alp için çalıyor tamam mı devam mı
Yayın Tarihi: 21.11.2018 10:57:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'da geçtiğimiz hafta şaşırtıcı gelişmeler yaşanmıştı.

Azra'yla arası bozulan Deniz yeni planını devreye soktu. Zerrin'in isteğiyle Kudret2in koğuşuna geçen Deniz ise hapishaneden kaçma planını ince ince işledi.

Kudret'i de bu doğrultuda kışkırtan Deniz, onu teke tek kavga etmeye de ikna etti. Kudret'in yandaşları önünde onunla kavga eden Deniz, Kudret'e üstünlüğünü kabul ettirdi. Sonrasında da Kudret'i öldürmek yerine bileklerini kesti.

Çünkü bileklerini kesen mahkuma kelepçe takılmıyordu. Deniz de bunu öğrenince kaçış planını bu doğrultuda yaptı. 

Kızını öldüren Alp'in canını almak için and içen Deniz, hapishaneden kaçtı.




Dizinin 21. bölüm 2. fragmanında da Deniz'in kendisini öldürmeye geldiğini öğrenen Alp, ekibini kurdu. Deniz'in kendisini bulamaması için uğraşan Alp, bu uğurda Deniz'e yardım etmesin diye Azra'nın sevgilisi Sinan'ı öldürdü.

Hal böyle olunca izleyiciler de merak etmeye başladı. Alp ölecek mi yoksa Deniz'den kurtulmayı başaracak mı?

İzleyicilerin bir çoğu Alp'in artık cezasını bulması gerektiğini düşünürken, Alp'in yolun sonunda olduğunu sosyal medyadan da dile getirdi.

Deniz'in intikamını alıp alamayacağını yarın akşamki yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR