Avlu'da her şey birden tersine döndü Deniz ölümle cebelleşiyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu bu hafta 23. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün son sahnesi ise izleyenleri çok şaşırttı.

Avlu'da her şey birden tersine döndü Deniz ölümle cebelleşiyor
Yayın Tarihi: 1.12.2018 09:03:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizinin 23. bölümüne Deniz'in intikamı damgasını vurdu.

Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı bölümde, Deniz’in tam her şey yoluna girmişken yaşadıkları, diziyi izleyenleri çok şaşırttı.

Hapishaneden kaçan Deniz, Alp'in peşine düştü. Bunu Kudret'ten öğrenen Alp ise korumalarını arttırdı ve beklemeye başladı.

Fakat Özge faktörünü düşünemeyen Alp, bunun kurbanı oldu. Çünkü Deniz Özge'yle konuşup onu ikna etti ve Özge onu eve soktu.

Deniz de önce Alp'in içkisine ilaç koyup onu etkisiz hale getirdi. Sonra da onu kalbinden vurdu.

İntikamını aldıktan sonra haberi Azra'ya ulaştıran Deniz, büyük bir şok yaşadı.

Azra'ya Alp'in Sinan'ı neden öldürdüğünü soran Deniz, jip meselesini duyunca; o jipi getireceğini söyledi.




O evde arama yaparken o sırada bazı adamların Kadir’i getirdiklerini gördü. Kadir'i döven adamlar da Kadir'in peşindeydi.

Deniz, bu kez Kadir’i takip etti. Onu bir yerde sıkıştırarak elindeki bıçakla etkisiz hale getirdi.

Arabaya bindiklerinde Kadir onu mezarlığa getirmişti. Deniz neden oraya geldiklerini sorduğunda Kadir bir hamle ile Deniz’in elindeki bıçağı alıp karnına sapladı.

Ertesi gün haberlerde herkesin kızının mezarında intihar ettiğini duyacağını söyleyerek gitti.

Yaşanan bu gelişmeyle şok olan izleyiciler ise Deniz için endişelenmeye başladılar. Bıçaklanan Deniz, kızının çocukluk hallerini hayalinde görerek mezarına doğru ilerledi. En sonunda Ecem’in ölmeden önceki hallerini gördü ve onun "Hoşgeldin" dediğini duydu.

Ecem'in mezarı üzerinde kanlar içinde kalan Deniz'e ne olacağını henüz bilmiyoruz ama Deniz'in ölmesi demek Demet Evgar'ın diziden ayrılması demek...

O yüzden kimse buna ihtimal vermiyor ama herkes Deniz'i kimin bulacağını merak ediyor.

İşte o final sahnesi:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR