Avlu'da ortalık karışacak Deniz hapishaneye geri dönüyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 24. bölüm fragmanı heyecanı iyice katladı. Geçtiğimiz haftalarda intikamını almak için hapishaneden kaçan ve Alp'i öldüren Deniz, koğuşuna geri dönüyor.

Avlu'da ortalık karışacak Deniz hapishaneye geri dönüyor
Yayın Tarihi: 10.12.2018 10:18:00

Star TV'nin ortalığı kasıp kavuran dizisi Avlu'nun 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'nun yeni bölümünde Deniz hapishaneye geri dönüyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı planla hapishaneden kaçan Deniz, Alp'i öldürmeyi başardı ve kızı Ecem'in intikamını aldı. Sonrasında başına türlü belalar gelen Deniz, oldukça zor zamanlar yaşasa da her seferinde sağ salim kurtulmayı başardı.

Murat'ın ona verdiği destekle de kendini iyice toparlayan Deniz'in , bu hafta ekranlara gelecek Avlu'nun 24. bölüm fragmanında hapishaneye dönüyor.



Avlu'nun 24. bölüm tanıtımda Deniz'in geri döndüğünü duyan Kudret ise adeta çıldırıyor. Deniz'den hesap sormak için fırsat kollayan Kudret'in neler yapacağı merak ediliyor.


Ortalığın iyice karışacağını Avlu'nun  24. bölüm fragmanıyla iyice anlayan izleyiciler ise yeni bölümü iple çekiyor.

İşte 24. bölüm fragmanı:



Geçtiğimiz bölümde neler yaşandı?

Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır.

Üstelik bu kez kendi için değil... Bu sırada içeride Kudret ve Azra birbirlerini mahvetmek için her an fırsat kollamaktadır. Zerrin, onları durdurmak ve üstü kapatılamaz bir olay yaşanmasını engellemek zorundadır.

Ancak Deniz’in elindeki koz onu her şeyden önce kendini kurtarmaya mecbur bırakacaktır...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR