Avlu'nun Deniz'ine şaşırtan benzetme Kuzudan kurda bir hikaye

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 20. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı. Perşembe akşamı ekranlara gelen dizide Deniz giderek güçleniyor.

Avlu'nun Deniz'ine şaşırtan benzetme Kuzudan kurda bir hikaye
Yayın Tarihi: 13.11.2018 09:58:00

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide işler giderek karışıyor. Geçtiğimiz hafta Azra'nın Nihal'i öldürdüğünü öğrenen Deniz, koğuş değiştirmiş ve Azra'dan uzaklaşmıştı.

Artık kendi hareket eden Deniz'in tek amacı hapishanede daha da güçlenmek ve lider olmaktı.

20. bölüm fragmanında da Kudret'le düelloya giren Deniz herkesi şaşırttı. Kavgayı kazanan ve Kudret'i tuş eden Deniz izleyicilerin ağzını açıkta bıraktı.


Deniz'e kuzu diyen Kudret'in ona bu şekilde malup olması, izleyicilerin "Kuzudan kurda bir hikaye!" şeklinde yorum yapmasına neden oldu.

Deniz'in hapishaneye geldiği ilk günleri dün gibi hatırlayan izleyiciler, onun bu gelişimine de her bölümde biraz daha şaşırıyor.

"Deniz'in içinden dövüşçü çıktı resmen!", "Deniz'e bak!", "Eyvah yandın Kudret!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Deniz'in yeni lider olacağını düşünüyor.

Deniz'in bu gövde gösterisinin ne kadar süreceğini, Kudret'in bu malubiyeti nasıl hazmedeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR