Ay'a Giden İkinci İnsan Buzz Aldrin: Uzayda Yalnız Değiliz

1969 yılında Neil Armstrong'nin de içinde bulunduğu Apollo 11 ekibi ile birlikte Ay'a ayak basan Buzz Aldrin evrende yalnız olmadığımızı söyleyince gündeme oturmuştu. Ortaya atılan yeni iddiaya göre Buzz Aldrin yalan testinden geçti.

Ay'a Giden İkinci İnsan Buzz Aldrin: Uzayda Yalnız Değiliz
Yayın Tarihi: 9.04.2018 13:31:00

20 Temmuz 1969’da Ay’a giden Apollo 11 ekibinin komutanı Neil Armstrong, uydumuz olan Ay'ın yüzeyine ayak basan ilk insan olmuştu. Apollo 1 ekibindeki diğer astronotlardan biri olan Buzz Aldrin gördükleri bazı yabancı nesnelerle ilgili söylemleri nedeniyle yalan dedektörüne tabi tutuldu.Aldrin şu anda 88 yaşında ve hayatına ABD’de devam ediyor.

Ay'a giden astronotların sesleri analiz edildi. Araştırmacılar, geçmişte katıldıkları görevde uzaylı veya tanımlanamayan cisim gördüklerini söyleyen astronotların seslerini analiz ederek araştırmayı sonuçlandırdı.  Buzz Aldrin ise UFO’lara yönelik iddiasında bu testleri başarıyla geçti. Aldrin, geçmişte "Uzayda gözlemleyebildiğimiz kadar yakından bir şey gördük" sözleri ile uzaylılarla ilgili büyük bir merak uyandırmıştı.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR