Ayakları güzel olanlara iş imkanı! Ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif ettiler!

Ayak fetişleri ünlü ismin o fotoğrafına 8 milyon teklif ettiler!

Ayakları güzel olanlara iş imkanı! Ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif ettiler!
Yayın Tarihi: 17.08.2023 18:47:00

Barbie filmi ile tüm dünyada hasılat rekorları kıran 33 yaşındaki Avustralyalı aktris Margot Robbie'nin ayakları ilham oldu.

Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling’in oynadığı ABD yapımı Barbie filmi tüm dünyada hasılat rekorları kırmaya devam ediyor. Büyük bir reklam kampanyasına imza atan film bunun başarısıyla 1 milyar doları geçen bir gişeye imza attı.


Filmle birlikte 33 yaşındaki Margot Robbie de parasına para kattı.. Ünlü ismin Barbie’den 50 milyon dolar kazandığı iddia ediliyor. Margot Robbie, Barbie sonrası farklı sektörlerden milyonluk teklifler almaya devam ediyor. Ama onlardan en ilginci ayak fotoğrafı için oldu diyebiliriz.

MİLYONLUK TEKLİF

Ünlü yıldız ayak fotoğraflarının satıldığı "Fun With Feet" sitesinden milyon dolarlık bir teklif aldı. Siteden bir kişi Margot Robbie’ye ayak fotoğrafını internet sitesinde paylaşması karşılığında 8.6 milyon teklifte bulundu. Bu ilglinç teklifin sahibi güzel yıldıza yolladığı mektupta "Barbie’den ilham alan ve ikimize de milyonlar kazandıracak bir içerik üzerinde sizinle işbirliği yapmak isterim. Gelin bu kez de ayak fotoğrafınızdan kazanın." diye yazdı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR