Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı yarı fiyatına! Son 3 gün!

Tarım Kredi Market'te indirimin böylesi görülmedi! Kampanya için son 3 gün! Acele eden stoğunu yapar!

Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı yarı fiyatına! Son 3 gün!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 11:00:00

Son dönemde yaptığı indirimlerle vatandaşı poşet poşet alışveriş yapmaya iten Tarım Kredi Market'te yine dev indirim müjdelendi! Tarım kredi market özellikle tuvalet kağıdı ayçiçek yağ süt çay kağıt havlu gibi ürünlerde fiyatı yarılayarak raflara koydu.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar özellikle market alışverişlerinde büyük ölçüde zorluk yaşıyordu. Alışveriş çantaları poşetler sürekli olarak dolmadan marketlerden evlere geri dönüyordu. Vatandaş zincir marketlerde yapılan indirimleri kovalarken bir müjdeli haber bu sabah Tarım Kredi Market'ten geldi. Tarım kredi market yaptığı son indirimle yine vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı.

Son dönemde yaptığı indirim kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Tarım Kredi Market, bugün de büyük ölçüde zamlanan ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı gibi ürünlerde fiyatı neredeyse yarıya indirdi. Tarım Kredi Market de bu hafta dev indirimler devam edecek.

Özellikle tuvalet kağıdı stoğu biten vatandaşlar hemen Tarım Kredi Market'e koşup ürünler bitmeden stok yapma fırsatını kaçırmasın! Yeni bir zammın yolda olduğu şu günlerde etiketler zamlanmadan eski fiyat üzerinden yapılan indirim kapmanyalarında son fırsat! Tarım Kredi Market'in yaptığı özellikle en çok zamlanan temel ürünler olan tuvalet kağıdı ve ayçiçek yağında son indirim fırsatını kaçırmayın!

İşte Tarım Kredi Market 2023 Ekim indirimli ürünler kataloğu;


16'lı tuvalet kağıdı 73,80 TL

5 litre ayçiçek yağ 165 TL

6'lı kağıt havlu 50 TL

200 adet peçete 14,20 TL

sıvı sabun 15,50 TL

ıslak mendil 7,90 TL




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR