Ayçiçek yağında 5 gün sürecek dev indirim!

Migros'ta ayçiçek yağında görülmemiş dev kampanya duyurusu!

Ayçiçek yağında 5 gün sürecek dev indirim!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 12:55:00

Başlarda yaptığı Sanal Market indirimleri ile dikkat çeken Migros son dönemde fiziki marketlerde yaptığı kampanyalarla kapısında kuyruk oluşturmaya başladı. Migros'ta bu sefer büyük ayçiçek yağı indirim kampanyası duyurusu geldi. İşte detaylar...

Yapılan zamlardan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı, zincir marketlerde dönem dönem kampanyaya girerek indirimli fiyatlardan satışa sunuluyor. Vatandaşlar bu kapsamda her gün marketlerin aktüel indirimli broşürlerini takip ederek en uygun fiyata ayçiçek yağını almak için çabalıyor . Bugünün dev ayçiçek kampanyası ise Migros marketlerden geldi.


5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINDA ZAM ÖNCESİ KAMPANYA

Vatandaşlar market alışverişi için en ekonomik fiyata ürün bulnak için market market dolanıyor. Poşetleri en uygun fiyatlardan doldurmak isteyen vatandaşlara ayçiçek yağı müjdesi Migros'tan geld. Migros 5 Liter ayçiçek yağında büyük kampanyasını duyurdu. 5 gün sürecek kampanyada ayçiçek yağı stoğu bitenler için müjdeli haber! Yarından itibaren Migros'ta ikişer üçer ayçiçek yağı alma fırsatını kaçırmayın! Zam öncesi ayçiçek yağında büyük kampanya haberi vatandaşı sevindirdi. Migros 5 litre ayçiçek yağı indirimli fiyatlarla raflara kondu.

Migros önümüzdeki beş gün boyunca 5 litre ayçiçek yağını dev indirimli fiyatlardan raflara koyacak. Sofraların olmazsa olmazı ayçiçek yağında yine bir indirim kampanyası vatandaşın yüzünü güldürdü. Migrosta ayçiçek yağı stoğu yapmak için beş gününüz var. Migrosa 5 litrelik ayçiçek yağı 187,80 5 TL’ye kadar düştü. Sağlıklı yemek yapmak için önerilen ayçiçek yağı zam gelmeden Migrosta sadece 187,80 5 TL’ye satılacak. Migros'un ayçiçek yağı kampanyası 5 gün sürecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR