Ayçiçek yağında çifter çifter aldırtacak kampanya!

Ayçiçek yağında büyük fırsat haberi! 5 litre ayçiçek yağı o markette görülmemiş kampanya ile satışa çıktı!

Ayçiçek yağında çifter çifter aldırtacak kampanya!
Yayın Tarihi: 23.10.2023 15:14:00

Ayçiçek yağına gelen indirimler vatandaşı artık isyan noktasına getirirken Tarım Kredi Market, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyda büyük indirim kampanyası ile haftaya başladı! Ayçiçek yağında görülmemiş indirim haberi vatandaşın cebini biraz olsun koruyabilecek. 

Market zamlarından en çok etkilenen, sofraların vazgeçilmezi yemeklerin olmazsa olmazı ayçiçek yağı gelecek zam öncesi Tarım Kredi Kooperatif markette 5 litresi %55 indirimle raflardaki yerini üç gün boyunca alacağı duyuruldu. Ayçiçek yağına zam geleceği günlerdir konuşulurken Tarım Kredi Market'ten vatandaşlara zam öncesi stok yapmak için son fırsat! Cep yakan fiyatlarla zincir marketlerde dahi rahat rahat alınamayan ayçiçek yağında indirim kampanyasını zam öncesinde kaçırmayın.

ZAM ÖNCESİ DEV İNDİRİM STOKLAR YAPILSIN


Hem sağlık açısından hem de yemeklere tat vermesi açısından vazgeçemeyecek ürünlerden birisi ayçiçek yağı, Tarım Kooperatifi marketlerinden büyük kampanya ile satışa sunuldu. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "kar odaklı değil vatandaş odaklı fiyat belirleyin" diyerek talimat verdiği Tarım Kredi Market, ayçiçek yağında denileni yaptı ve 5 litre ayçiçek yağı, Tarım Kredi Markette %55 indirimle raflara konuldu. Vatandaşın üçer beşer tane almasını sağlayacak indirim 3 gün boyunca sürecek.

Yaptığı indirimlere dikkat çeken Tarım Kredi Kooperatif Market, bu kez ayçiçek yağında vatandaşın yüzünü güldürecek bir indirim duyurdu. Üç gün sürecek indirimde 5 litre ayçiçek yağı marketlerde görünmeyecek bir orada indi. Hem evine hem de iş yerine ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar için fırsat bu kez Tarım Kredi Marketten geldi. Üç gün boyunca sürecek indirimden faydalanmak için acele edin.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR