Ayçiçek yağında indirimin böylesi hiç olmadı! 1 Alana 1 Bedava!

Ayçiçek yağında bir alana bir bedava kampanyası bugün o markette!

Ayçiçek yağında indirimin böylesi hiç olmadı! 1 Alana 1 Bedava!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 13:05:00

Ayçiçek yağında zam yağmuru devam ederken zincir marketler de indirim kampanyalarına devam ederek vatandaş için durumu dengeliyor! 

Yaptığı indirimlerle adından söz ettiren Tarım Kredi Market bu kez indirimin en büyüğünü ayçiçek yağında yaptı. Tarım Kredi Market duyurduğu indirim kampanyası ile yine vatandaşa müjdeyi verdi. Tarım Kredi Market 5 litrelik Ayçiçek yağında bir alana bir bedava kampanyasını fiyatı yarıya indirerek duyurdu.


Sofraların olmazsa olmazı Ayçiçek yağına hangi markette daha uygun diyerek dolaşan vatandaşlara müjdeli haber Tarım Kredi Market'ten geldi. Uygun fiyatlar ile adını duyuran Tarım Kredi Market bu kez müjdeyi ayçiçek yağında yaptığı kampanya ile duyurdu. Tarım Kredi Market 5 Litre Ayçiçek yağındaki fiyatları yarıya indirdi. Vatandaşlar Ayçiçek yağları raflarını boşaltılmaya başladı bile.

Ayçiçek yağına yeni zam gelmeden Tarım Kredi Market, stok yapmak isteyen dar gelirli vatandaş için fiyatları yarıya indirdi. İndirim kampanyasını duyurması sonrası vatandaşların markete akın etmesi sonrası raflar boşalmaya başladı bile. Zam öncesi en uygun Ayçiçek yağı Tarım Kredi Market'te müşterileri  bekliyor. Tarım Kredi marketleri Ayçiçek yağındaki indirimini duyurdu. Tarım Kredi marketleri 5 litrelik Ayçiçek yağının fiyatını yarıya indirdi. Tarım Kredi’den Ayçiçek yağına dev indirim haberi halkı bir süreliğine sevindirecek. Zam öncesi evinde ayçiçek yağı bitenler hemen markete koşsun.

Ayçiçek yağının fiyatlarına gelecek zam öncesi vatandaşlar market market indirim kovalarken dev indirim Tarım Kredi Market'ten geldi. 5 litrelik Ayçiçek yağı Tarım Kredi Market'te 110 TL’ye indi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR