Ayçiçek yağında o marketten zincir marketlere meydan okuyan indirim!

Ayçiçek yağı indirim kampanyasında bir market öyle bir indirim duyurdu ki vatandaşın yüzü gülerken rakip marketler şaştı!

Ayçiçek yağında o marketten zincir marketlere meydan okuyan indirim!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 17:37:00

Ayçiçek yağında öyle bir indirim kampanyası duyuruldu ki, vatandaşa bayram havası gelirken zincir marketler bile inanamadı. Bu hafta sonu ayçiçek yağı stoğu bitenler acil o markete koşsun!

Market zamları dur durak bilmeden devam ederken bu zamlardan en çok payını alan sofraların vazgeçilmezi, yemeklerin olmazsa olmazı ayçiçek yağı olmaya devam ediyor. Vatandaş evine ayçiçek yağı götürmek için her hafta zincir marketlerden en uygun, en cazip fiyata ayçiçek yağını araştırıp alışveriş yapmaya çalışıyor.

Zaman zaman marketlerin indirim kampanyası yaptığı ayçiçek yağında o marketten dev kampanya duyurusu geldi. Evinde veya dükkanında ayçiçek yağı stoğu bitenler hemen Aklar Gross markete koşsun. Aklar Gross market, zincir marketlerinin kampanyalarına rakip olmaya ant içmiş görünüyor. Marketlerin indirim savaşında gülen vatandaş oluyor. Bu hafta sonuda vatandaşın yüzünü güldüren ayçiçek yağındaki indirim oldu. Aklar Gross market öyle bir indirim duyurdu ki, rakip zincir marketler bile inanamadı.


5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM!

Aklar Gross markette hafta sonuna özel ayçiçek yağ indirimi vatandaşlara duyuruldu. Market market gezip en ekonomik fiyata ayçiçek yağ bulmaya çalışan vatandaşların bu haftaki yolu Aklar Gros markete çıkacak. Market 5 litrelik ayçiçek yağında adeta fiyatları dibe indirdi.

Hafta sonuna özel olan bu indirim sadece bugün 21 Ekim Cumartesi ve yarın 22 Ekim Pazar geçerli olacak. Bu nedenle vatandaşın elini çabuk tutması tavsiye ediliyor. Aklar Gross markette 5 litre ayçiçek yağının fiyatı 135,80 TL’ye kadar düşerek raflardaki yerini aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR