Ayçiçek yağındaki kampanya kuyruk oluşturuyor!

Ayçiçek dev kampanya duyurusu o marketten geldi!

Ayçiçek yağındaki kampanya kuyruk oluşturuyor!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 20:00:00

Zamlardan en çok etkilenen ürünlerden biri olan Ayçiçek yağı fiyatlarında o marketten öyle bir kampanya duyurusu geldi ki!

Vatandaşın indirim kovalayarak aldığı, sofraların vazgeçilmezi hem yemeklerde sağlık hem de yemeklerin tadı tuzu için alınan ayçiçek yağı zam üzerine zam gelen gıda ürünlerinden biri. Vatandaşın almadan yapamadığı ancak fahiş fiyatları nedeniyle sürekli olarak market market gezerek en uygun fiyatlısını bulmaya çalıştığı ayçiçek yağında dev kampanya!


Ayçiçek yağı fiyatlarında dev kampanya o marketten geldi. Yaptığı indirimlerle vatandaşın biraz olsun yüzünün gülmesini sağlayan Şok marketler zincirinden dev ayçiçek yağı kampanyası haberi müjdelendi. Bu kampanaya göre yarında Salı gününden itibaren 5 liter ayçiçek yağı yüzde 55 indirimle raflarda yer alacak.

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI ZAMSIZ
 
Zincir marketlerin indirim savaşları sayesinde alışveriş yapabilen vatandaşlara bu seferki müjde ŞOK marketlerin ayçiçek yağı kampanyasından geldi. ŞOK marketlet zincirine yarın en erken uğrayan vatandaşlar indirimli 5 liter ayçiçek yağını kapacak! Son dönemde artan fiyatları nedeniyle vatandaşın korkarak yanına yaklaştığı ayçiçek yağı ŞOK marketlerinde yarın yü
yüzde 55 indirimle raflar yer alacak. 5 litre ayçiçek yağı fiyatını adeta dibe çeken ŞOK marketleri yarın kapıda kuyruk oluşturacak.

5 litre ayçiçek yağının fiyatı yarın ŞOK'ta 179,90 TL'ye kadar düşecek. 5 litre ayçiçek yağı için yarın erkenden ŞOK marketlerinin kağısında olun yoksa raflar boşalacak! Yarın 17 Ekim 2023 Salı günü ŞOK'ta ayçiçek yağı indiriim kampanyasını kaçırmayın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR