Ayçiçek yağını 3'er 4'er aldıracak indirim! O market dev kampanyayı duyurdu!

O market ayçiçek yağında öyle bir kampanya duyurdu ki! Bu sefer 3'er 4'er ayçiçek yağı stoğu yapılacak!

Ayçiçek yağını 3'er 4'er aldıracak indirim! O market dev kampanyayı duyurdu!
Yayın Tarihi: 20.10.2023 14:00:00

Ayçiçek yağında o marketten görülmemiş bir kampanya beri geldi. Market ürünlerine gelen zamlardan en çok etkilenen, en çok zam gören ayçiçek yağında vatandaş marketlerin kampanyalarını bekliyor. Ancak bu sefer o marketten öyle bir kampanya geldi ki birer ikişer değil üçer dörder tane ayçiçek yağı stokları yapılacak.

Sofraların ve yemeklerin vazgeçilmez ürünü olan ayçiçek yağında her ay bir zam haberi vatandaşın korkulu rüyası olmuştu. Vatandaş evine ayçiçek yağ götürebilmek için her hafta marketlerin indirimli ürünler kataloğundan ya bir kampanya haberi bekliyor ya da en uygun fiyata ayçiçek yağını arıyordu. Migros’tan bir haftalığına vatandaşı bu çileden kurtaracak o indirim kampanyası haberi geldi. Vatandaş bu hafta da ayçiçek yağından yüzü gülecek indirim haberi aldı.


AYÇİÇEK YAĞINA ZAM ÖNCESİ İNDİRİM

Migrosta 5 litre yudum ayçiçek yağı büyük indirimle raflardaki yerini aldı. Ayçiçek yağına yapılacak olan yeni zam öncesi vatandaş evine ayçiçek yağı stoğu yapmak için marketlerin indirim kataloğunu gözlüyordu. Neyseki son dönemde yaptığı indirimlerle vatandaşın uğrak market noktası olan Migros’tan ayçiçek yağında bir indirim kampanyası duyuruldu.

Migros 5 litre ayçiçek yağ indirimli fiyattan sadece dört gün boyunca satılacak. Bu nedenle evinde, dükkanında ayçiçek yağı stoğu bitenler elini hızlı tutsun. Çünkü raflar bu fiyata anında boşalacak gibi duruyor. Migros'ta 5 liter ayçiçek yağını 140 TL'ye almak için acele edin!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR