Aydoğan Temel kimdir? Zuhal Topal'la Sofrada'nın Mikser'i kaç yaşında

Zuhal Topal'la Sofrada programında ortalığı karıştıran, yarışmacıları hem alışveriş hem de yemek yaparken oyalamaya çalışan dış sesin Aydoğan Temel olduğu ortaya çıktı. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada'nın Mikser'i Aydoğan Temel kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? çok merak edildi. İşte detaylar..

Aydoğan Temel kimdir? Zuhal Topal'la Sofrada'nın Mikser'i kaç yaşında
Yayın Tarihi: 10.10.2019 17:24:00

İki sezondur Fox ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan heyecan dolu yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın dış sesi gerçekte kim çok merak ediliyor. Zuhal Topal'la bir türlü yıldızı barışmayan Mikser, yarışmacıları da bir hayli telaşlandırıyor. İşte yarışmaya tüm bunlar eğlence katan Mikser'i Aydoğan Temel seslendiriyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada dış ses Aydoğan Temel kimdir? Hadi gelin birlikte bakalım...



AYDOĞAN TEMEL KİMDİR? 


Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının Mikser'i yukarıda da söylediğimiz gibi usta dublaj sanatçısı Aydoğan Temel'in ta kendisi. 1966 Bandırma doğumlu olan Aydoğan Temel, tiyatro eğitimi almıştır ve birkaç yabancı filmde dublaj sanatçısı olarak çalışmıştır.

Sonrasında Show TV'nin Pazar Keyfi adlı programında seslendirme yapan Temel, bu sayede ünlenmiştir. Dublajın yanında yaklaşık 30 yıldır oyunculuk ve diksiyon dersleri veren Aydoğan Temel iki yıldır da Zuhal Topal'la Sofrada programında seslendirme yapıyor.

Programın izleyicileri ise onu ortalığı karıştıran Mikser olarak tanıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR