Ayhan Şengüler kimdir? Nereli? Ne İş yapıyor? Hangi tarikat?

Twitter'da gündem olan Ayhan Şengüler tutuklansın olayı nedir? Ayhan Şengüler kimdir? Ayhan Şengüler nereli? Ayhan Şengüler ne iş yapıyor?

Ayhan Şengüler kimdir? Nereli? Ne İş yapıyor? Hangi tarikat?
Yayın Tarihi: 6.10.2023 12:31:00

X'de gündem olan Ayhan Şengüler adındaki şahıs için kan donduran iddialar yer aldı. 4 yaşındaki kızını istismar eden Kuran’a Hizmet Vakfı’nın sorumlusu Ayhan Şengüler’in dosyası kapatıldığı öğrenildi. Ayhan Şengüler'in karısı ve 4 yaşındaki bebeğin annesi H.Ş. davanın kapanmasına itirazında "Bana vakıfta tecavüz eden Şengüler ile zorla evlendirildim" dedi.

30 yaşındaki Ayhan Şengüler’in, 4 yaşındaki kızını istismara maruz bıraktığı ve başka çocuklara da tecavüz ettiği iddia edildi. Dosya ise kapatıldı. 27 yaşındaki Anne H.Ş., kızı D.Ş.’nin, babası Ayhan Şengüler tarafından istismara maruz bırakıldığı iddiası ile 20 Şubat 2023 tarihinde İstanbul Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu.

H.Ş., verdiği ifadede; "Ayhan Şengüler ile 2017 yılında evlendik. Evliliğimizden D.Ş., isimli 4 yaşında bir kızımız var. Şu an boşanma aşamasındayız. Evlenmeden önce eşim, Kuran’a Hizmet Vakfı’nın Ümraniye Ihlamurkuyu’daki adresinde bana tecavüz etti ve sonrasında ailemin zoruyla evlenmek zorunda bırakıldım. Evlendikten sonra sürekli olarak sana yaptıklarımı birine anlatırsan aynısını kızına da yaparım diye tehdit ediyordu. Tüm bunları bir yıl önce savcılığa giderek anlattım ve bu olayların tümü şu an soruşturma aşamasında.


Kızım bir süre önce babasının vücuduna dokunduğunu söyledi. Ben ihtimal vermemiştim. Kızım küçük olduğundan söylediklerinin gerçek olmayacağını düşünmüştüm. Kızım Sosyal Hizmetler bünyesinde takip altındadır. Görevli uzman hekim, kızımın istismar konusunu kendisine anlattığını söyledi. Kızımın, babasının vücudunun özel bölgelerini ellediğini ve dövdüğünü söylediğini anlattı ve beni Çocuk Büro Amirliği’ne yönlendirdi. Kızıma cinsel istismarda bulunan Ayhan Şengüler’den davacı ve de şikayetçiyim" dedi.

İSTİSMAR BELGELENDİ!

H.Ş.’nin karakoldaki ifadesinin ardından 4 yaşındaki D.Ş., Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. D.Ş. ile görüşen uzmanlar ve pedagoglar hazırladıkları raporda, “D.Ş., babasının kendisini dövdüğünü, kafasına vurduğunu söyledi. Babasını kıyafetlerini çıkartarak özel bölgelerine dokunduğunu, canının acıdığını, babasına ‘bırak’ demesine rağmen babasının bırakmadığını anlattı” ifadeleri ile çocuğun istismara ve şiddete maruz kaldığı belgelendi. Raporda, çocuğun ifadelerinin tutarlı olduğuna değinildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR