Aykut Kocaman: Allah Sonumuzu Hayretsin

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'la Vodafone Park'ta 2-2 berabere kaldı. Oldukça gergin geçen maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sert açıklamalar yaptı.

Aykut Kocaman: Allah Sonumuzu Hayretsin
Yayın Tarihi: 2.03.2018 10:46:00

Olaylar ve kırmızı kartların damga vurduğu maç sonrası basın toplantısında da sert sözler söylendi. Kocaman, maçın ardından Beşiktaş'ın taraftar topluluğu Çarşı Grubu'na da tepki gösterdi.

Oldukça sinirli olan Kocaman, hayatında ilk defa maçı yorumlamayacağını belirterek, "Oyundan bahsetmenin anlamı yok. İlk maç da aynı şekildeydi. Acayip şeyler oluyor burada. Oyunun içine fazla girilemiyor. Aşırı sertlikler, inanılmaz toleranslar. Buradan beraberlikle çıkmamız mucize!" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman, Çarşı grubu için ise şunları kaydetti:

"Burada bana küfür ediliyor, bizim taraftar da öbür hocaya. Bana ve Şenol Güneş'e neden küfür ediliyor anlamıyorum. Yanlış. Acayip bir yere doğru gidiyoruz. Allah sonumuzu hayretsin. Uzaktan uzağa bu kadar takdir ettiğimiz taraftar grubu Çarşı, benim fotoğrafı yayımlayarak bir insanı aşağılamaya çalışıyor. Van'daki insanlar için üstlerini soyunan insanlar bunlar. Sonra geliyorlar başka bir insanı aşağılamaya çalışıyor. Nedir bu ya? Çarşı da bu haldeyse ne diyelim. Ben de evimde o canlılardan biriyle yaşıyorum. Üzüldüğüm, benzetildiğim hayvan değildir, ben kendimi biliyorum çok şükür. Tuz kokmuş."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR