Aylık 166 TL taksitle 60 ay vadeli sıfır faizli 10 bin TL kredi rekor kırıyor

Son zamanlar bankalar tarafından oluşturulan kredi paketleri milyonlarca vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Müşterilere özel olarak tasarlanan kredi fırsatları kapsamında büyük avantajlar verilmesi ile birlikte pek çok vatandaşımız bu kredi...

Aylık 166 TL taksitle 60 ay vadeli sıfır faizli 10 bin TL kredi rekor kırıyor
Yayın Tarihi: 24.07.2020 16:38:00

Son zamanlar bankalar tarafından oluşturulan kredi paketleri milyonlarca vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Müşterilere özel olarak tasarlanan kredi fırsatları kapsamında büyük avantajlar verilmesi ile birlikte pek çok vatandaşımız bu kredi fırsatlarından yararlanmak istemektedir. Halkbank Kamu bankaları arasında bulunmasıyla beraber müşterileri için ihtiyaç kredi fırsatını sunması ile birlikte müjdeli haber verdi. Alışverişler için geçerli olması ön görülen ve bu kredi kapsamında 30 bin TL limitli kredi fırsatlarını sunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Ödemesiz dönem fırsatından yararlanmak isteyen bireyler için aynı zamanda sosyal hayatı destekleme kredi fırsatı sunulmaktadır. Kolay ödeme seçenekleri ile milyonlarca vatandaşımız için avantajlar sunulmaktadır.

Korona virüs salgını sebebiyle gündemimizde ki yerini alan pek çok sektör ekonomik açıdan güçlük çekmesinin yanı sıra vatandaşlarımız da güçlük içerisinde evini geçindirmeye çalışmaktadır. Korona virüs tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber ülkemizde de etkileri devam etmektedir. Bu zorlu süreç içerisinde bankalar vatandaşlarımız için olağanüstü avantajlı fırsatlar sunarak destek olmayı hedeflemektedir. Sosyal hayatı destekleme kredi fırsatları, ihtiyaç kredi fırsatları gibi pek çok kredi paketleri ile ön plana çıkılmaktadır.

KOLAY ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNULUYOR!

Halkbank ve diğer kamu bankalar tarafından sunulan olağanüstü fırsatlar karşısında müşterilerin ihtiyaçlarını karşılaması hedeflenmektedir. Bu ihtiyaçların karşılanması amacıyla ihtiyaç kredi fırsatı ve sosyal hayatı destekleme paketleri sunulmaktadır. Bankalar tarafından sunulan bu kredi fırsatlarının kullanım amaçları, kredi limitleri ve kredi kullanımı gibi pek çok faktörler arasında farklılık göstermesi ile dikkatleri üzerine çekmektedir.


HALKBANK 30 BİN TL KREDİ FIRSATI! 6 AY ÖDEMESİZ!

Halkbank tarafından sunulan fırsatlar arasında 30 bin TL kredi fırsatı ile birlikte pek çok vatandaşımız bu olanaklardan yararlanma fırsatını elde edebilmektedir. Faydalanmak isteyen vatandaşlarımız tarafından kredi kullanım amacına göre verilen bu krediler kapsamında büyük avantajlar sağlamaktadır. Yüzde 0,55 faiz oranı ile yüzde 0,82 faiz oranları arasında değişkenlik gösteren kredi seçenekleri kapsamında büyük olanaklar sunulmaktadır. Kredi kullanımı ise 30 bin TL’ye kadar ihtiyaçlarınız doğrultusunda Halkbank tarafından sunulmaktadır. En önemli avantaj ise bankadan yapılan açıklamalar kapsamında kolay ödeme seçeneklerinin sunulması bulunmaktadır.

Halkbank kredi fırsatı kapsamında kredi kullanımı sağlamak isteyen vatandaşlarımız başvuru işlemlerini bankaya bizzat gitmeleri kapsamında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Aynı zamanda banka müşterisi olan bireyler online işlemler uygulaması üzerinden de kredi başvuru işlemlerini gerçekleştirme fırsatını elde edebilmektedir. Böylelikle başvuru işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilir ve banka tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından olumlu sonuçlanması durumunda anında hesabınıza parayı aktarma fırsatını elde edebilirsiniz.

HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER!

Halkbank tarafından kredi çekmek isteyen bireyler için yapılan açıklamalar doğrultusunda başvuru evrakları bankalar tarafından açıklanması ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu kapsam doğrultusunda Halkbank kredi başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için;
  1. Ehliyet, pasaport ya da nüfus cüzdanı
  2. Gelir belgesi
  3. Maaşlı çalışanlar için maaş bordrosu
  4. Emekliler için SGK emekli belgesi
  5. Serbest meslek mensupları için güncel vergi levhası, güncel işletme hesap özeti, ticaret sicil gazetesi
  6. Çiftçiler için çiftçilik belgesi
  7. Ek gelir belgesi
  8. Faiz geliri için ilgi hesaba ait hesap cüzdanı
  9. Kira geliri için ilgili gayrimenkule ait tapu ve kira sözleşmesi
Gibi önemli belgeleri banka üzerine teslim ederek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirme olanağına sahip olabilirsiniz. Böylelikle başvuru işlemlerinizi hızlandırarak anında kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR