Aylık 18 TL taksitli 10 bin TL Kredi Rekor Kırıyor

Aylık 18 TL ödeme yaparak kolay bir şekilde 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabilme fırsatı bugüne kadar kimseye nasip olmadı. Özellikle sadece kamu bankalarından böyle bir kredi modeli daha önce görülmedi

Aylık 18 TL taksitli 10 bin TL Kredi Rekor Kırıyor
Yayın Tarihi: 2.08.2020 21:48:43

Aylık 18 TL ödeme yaparak kolay bir şekilde 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabilme fırsatı bugüne kadar kimseye nasip olmadı. Özellikle sadece kamu bankalarından böyle bir kredi modeli daha önce görülmedi. Vatandaşlarımızın aylık 18 TL ödeyerek diledikleri kredi tutarı kadar kredi başvurusu yapabilecekleri ve kredilerini hızlı bir şekilde kullanabilecekleri belirtiliyor.

Özellikle vatandaşlarımızın bu kadar düşük tutarlı kullanacak olacakları kredi paketinde önceliğin her zaman vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarının daha hızlı ve spesifik bir şekilde karşılamak olduğu belirtiliyor. Sadece Korona virüs salgını ve hayatın normalleşmesi sonrasında değil aynı zamanda tüm zamanlarda yardıma ihtiyacı olan ve maddi açıdan ciddi sorunlar yaşayan vatandaşlarımızın bu kredi paketi ile beraber çok daha kolay bir şekilde ödeme yapabilecekleri ve en hızlı şekilde ihtiyaç duyulan kredi paketlerine başvuru yapılabilecek.

Eğer sizin de düşük faizli ve uzun vadeli ihtiyaç kredisi tutarına ihtiyacınız var ise hemen Halkbank aracılığı ile ihtiyacınız olan kredi paketlerine başvuru yapabilirsiniz.
Korona virüs salgını döneminde 4 milyon kişi işsiz kaldı. Yine benzer rakamlarda insanımızın ücretsiz izine gönderilmesi üzerine vatandaşlarımızın ekonomik olarak çöküntüleri başladı. Özellikle ev geçindiren, özel sektör ve hizmet sektörlerinde çalışmakta olan vatandaşlarımızın işlerinden çıkartılması ya da ücretsiz izine gönderilmeleri ciddi bir ekonomik sıkıntının başlangıcı oldu. Ancak Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile milyonlarca vatandaşımıza ciddi anlamda ekonomik destek sağlanmış oldu. Vatandaşlarımızın çok büyük bir bölümü bu düşük faizli ihtiyaç kredilerinden faydalanabildi ancak geriye kalan vatandaşlarımızın bu kredi paketlerinden yararlanamadığı belirlendi. Sizler de eğer yararlanamadı ve kamu bankalarından herhangi bir olumlu ya da olumsuz cevap alamadıysanız hemen Halkbank’a gerekli başvurularınızı başlatarak aylık 18 TL taksitli 10 bin TL ihtiyaç kredisi tutarını kullanabilirsiniz. 6 ay geri ödemesiz olacak şekilde hazırlanmış olan kredi paketi ile beraber milyonlarca vatandaşımızın acil nakit ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verilebilecek.


HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

1000 TL KREDİ FAİZ ORANI
  • Toplam Maliyet 1.826 TL
  • Toplam Faiz 69 TL
  • Aylık Taksit 18 TL
10 BİN TL KREDİ FAİZ ORANI
  • Toplam Maliyet 10.826 TL
  • Toplam Faiz 688 TL
  • Aylık Taksit 180 TL
20 BİN TL KREDİ FAİZ ORANI
  • Toplam Maliyet 21.652 TL
  • Toplam Faiz 1.377 TL
  • Aylık Taksit 361 TL
30 BİN TL KREDİ FAİZ ORANI
  • Toplam Maliyet 32.478 TL
  • Toplam Faiz 2.065 TL
  • Aylık Taksit 541 TL
HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog'tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan buraya tıklayarak hemen başvurabilirsiniz. SMS ile başvururken;  Aralarında boşluk bırakıp “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz. Örnek SMS Metni: KREDİ 12345678910 3000 10000 Onaylanan başvurunuzu Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanabilirsiniz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR