Aylık 216 TL taksitli kredi Şekerbank’tan geldi! Yüzde sıfıra yakın kredi faiz oranı ile hemen başvuru yapın!

Türkiye geçtiğimiz son aylarda ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar yaşadı. Korona virüs salgını sonrasında başlayana bu ekonomik buhranın daha hızlı bir şekilde geçirilebilmesi amacı ile başlatılmış olan kredi paketlerinde öncelik hakkı yine Şekerbank’ta oldu. Aylık 216 TL taksitli yüzde 0,75 kredi

Aylık 216 TL taksitli kredi Şekerbank’tan geldi! Yüzde sıfıra yakın kredi faiz oranı ile hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 29.08.2020 13:41:00

Türkiye geçtiğimiz son aylarda ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar yaşadı. Korona virüs salgını sonrasında başlayana bu ekonomik buhranın daha hızlı bir şekilde geçirilebilmesi amacı ile başlatılmış olan kredi paketlerinde öncelik hakkı yine Şekerbank’ta oldu. Aylık 216 TL taksitli yüzde 0,75 kredi faiz oranı ile 60 aya kadar varan vade oranları ile Şekerbank kredi tüketicilerini sevindirmeyi başardı. Milyonlarca acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşımızı ilgilendiren bu haberimiz ile beraber herkes çok daha rahat bir şekilde kredi tutarına ulaşabilecek. Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarının önüne geçebilmek adına hem devlet hem de bazı özel bankalar önemli kredi paketleri oluşturuyor. İşte o bankalardan bir tanesi olan Şekerbank, aylık 216 TL taksitli yüzde 0,75 kredi faiz oranlı kredi paketini oluşturdu. Vatandaşlarımızın acil nakit ihtiyaçlarına karşılık olacak şekilde hazırlanmış olan bu kredi paketi ile beraber hem insanlar daha kolay bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecek hem de kullanılacak olan kredi toplamını daha rahat bir şekilde ödeyebilecek.

Kredi tüketicilerini sevindirecek olan bu kredi paketi ile beraber ekonomik anlamda düzlüğe çıkabilmek mümkün olacak. Yüzde 0,75 kredi faiz oranı ve günlük 7 TL aylık ise 216 TL ödemeli krediden faydalanabilmek için öncelikli olarak kişilerin gelir belgeleri ile Şekerbank şubelerini ziyaret etmesi gerekiyor. Tüm vatandaşlarımız bu kredi paketinden özgür bir şekilde faydalanabileceği ifade ediliyor. Şekerbank günlük 7 TL taksitli kredi imkânı ile beraber milyonlarca vatandaşımızın nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Yapılacak olan bu kredi paketi başvurusu sonrasında hemen onaylanan kredi tutarı Şekerbank banka hesabına aktarılacak.

KREDİ SİCİLİ BOZUK OLANLARA VERİLECEK Mİ?
Öncelikli olarak dar gelirli ve kredi sicili bozuk olan kişilere bu kredinin verilebileceği ifade edildi. Şekerbank’ın yapmış olduğu yazılı açıklamalar neticesinde 800 kredi puanı altındaki herkesin bu krediden faydalanabileceği ifade ediliyor. Yüzde 0,75 kredi faiz oranı ve günlük 7 TL aylık ise 216 TL ödemeli krediden faydalanabilmek için öncelikli olarak kişilerin gelir belgeleri ile Şekerbank şubelerini ziyaret etmesi gerekiyor.


ŞEKERBANK YÜZDE 0,75 GÜNLÜK 7 TL TAKSİTLİ KREDİ

Şekerbank tarafından verilecek olan günlük 7 TL taksitli aylık ise 216 TL ödemeli krediden faydalanabilmek için kişilerin 800 kredi puanı altı veya üstü olması fark etmiyor. Tüm vatandaşlarımız bu kredi paketinden özgür bir şekilde faydalanabileceği ifade ediliyor. Şekerbank günlük 7 TL taksitli kredi imkânı ile beraber milyonlarca vatandaşımızın nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Şekerbank tarafından verilecek olan günlük 7 TL taksitli aylık 216 TL taksitli krediye başvuru yapabilmek için gelir belgeniz ile beraber Şekerbank şubelerini ziyaret etmeniz gerekiyor. Başvurular sadece fiziksel şubeler vasıtası ile yapılabileceği ifade edildi. İnternet üzerinden yapılacak olan başvuruların tamamı kabul görmeyecek.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR