Ayt 2019 edebiyat soruları Memduh Şevket Esedal sorusu doğru cevabı ne?

2019 YKS sınavının 2. oturumu olan Alan Yeterlilik Sınavı şu sıralarda tamamlandı. Sınavdan çıkan öğrenciler sınav sorularını araştırıyor. 2019 AYT'de Edebiyat testinde sorulan Memduh Şevket Esendal sorusunun doğru cevabı ne?

Ayt 2019 edebiyat soruları Memduh Şevket Esedal sorusu doğru cevabı ne?
Yayın Tarihi: 16.06.2019 13:18:00

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 16 Haziran Pazar günü Alan Yeterlilik Testi ile devam etti. YKS sınav maratonun son gününde milyonlarca öğrenci, üniversite hayallerini gerçekleştirmek için AYT sınavına girdi. AYT sınav soruları da hızla araştırılmaya başlandı. AYT edebiyat soruları 4 koldan araştırılıyor. 

ÖSYM'nin hazırladığı YKS sınavının 2. oturumu olan AYT'de bir soru dikkatleri çekmeyi başardı. AYT'nin Edebiyat testinde sorulan Memduh Şevket Esendal eserleri sorusu merak ediliyor. Öğrencilerin birçoğu bu soruda uzun uzun düşündü ve zaman kaybetti. Peki Memduh Şevket Esendal sorusunun doğru cevabı neydi?


2019 AYT EDEBİYAT SORULARININ DOĞRU CEVAPLARI (TAMAMI) İÇİN TIKLAYINIZ.

AYT 2019 EDEBİYAT - MEMDUH ŞEVKET ESENDAL SORUSU DOĞRU CEVABI?

2019 Alan Yeterlilik Testi'nin Edebiyat bölümünde milyonlarca öğrenci Memduh Şevket ESENDAL sorusunun cevabı merak ediliyor. Henüz sorunun doğru cevabı netlik kazanmadı ancak biraz sonra sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR