Babalar Günü'nde GAP İle İkonik Şıklık

Rahatlık ve şıklıktan ödün vermeyenlerin markası Gap, yılın en özel ve en değerli günlerinden biri olan Babalar Günü’nü, birbirinden tarz parçalarıyla karşılıyor.

Babalar Günü'nde GAP İle İkonik Şıklık
Yayın Tarihi: 5.06.2018 16:33:00

GAP, şıklığıyla her ortamda fark yaratan babalar için bu sezonda da pek çok hediye alternatifi sunuyor. Hem sportif hem şık, yazın canlı renklerinin göze çarptığı trend parçalarla, babanızı her zamankinden daha tarz bir görünüme kavuşturabilirsiniz.



Yaz aylarının sade ve kurtarıcı parçalarından tişörtler farklı model seçenekleriyle stil sahibi babaların beğenisine sunuluyor. Gap’in ikonik logo tişörtlerinin yanı sıra her kombine uyum sağlayan rahat kesimli, pamuklu kumaştan üretilen polo tişörtler ile bu yaz, babalar için çok konforlu geçecek! 




Modern tasarımların hakim olduğu renkli, desenli ve çiçekli kısa kollu gömlekler her zaman olduğu gibi bu yıl da babanızın favorisi olacak. Mevsim renkleriyle uyumlu açık tonlardaki chino pantolonlar, babanızın hem ofis hem de günlük şıklığı için eşsiz birer seçenek oluşturuyor.



Gömleklerden pantolonlara her ihtiyaca ve tarza hitap eden, rahat ve serin tutan yapısıyla sıcak yaz aylarının gözdesi keten parçalar, babanız için sade ve zamansız bir hediye alternatifi olabilir.

7 Haziran - 17 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm sezon alışverişlerinde geçerli her 400 TL’lik alışverişinize 100 TL indirim fırsatı Gap mağazalarında ve www.gap.com.tr’de sizleri bekliyor!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR