Babalar Gününe Özel 10 Bin TL kredi kampanyası kapış kapış gidiyor! TC kimlik yeterli

10.000 TL babalar günü için kredi veren bankalar hangileridir? 10.000 TL babalar günü için hangi bankalardan kredi alınır? Uygun faizlerle ve anında onaylı ihtiyaç kredisi için şartlar ve başvuru aşamaları nedir?

Babalar Gününe Özel 10 Bin TL kredi kampanyası kapış kapış gidiyor! TC kimlik yeterli
Yayın Tarihi: 18.06.2020 23:12:00

10.000 TL babalar günü için kredi veren bankalar hangileridir? 10.000 TL babalar günü için hangi bankalardan kredi alınır? Uygun faizlerle ve anında onaylı ihtiyaç kredisi için şartlar ve başvuru aşamaları nedir? Sizlere şimdi bu yazımızda, 10.000 TL kredi almak isteyenlerin hangi bankalardan işlem yapacaklarından bahsedeceğiz.

10.000 TL babalar günü kredisi adı altında verilen krediler aslında bireysel kredi olarak geçmektedir. Müşterilerin ihtiyaç kredisi olarak alacakları bu kredilerde, babalarına özel hediye almak isteyenler için hazırlanmış bir kredi konseptidir. 10.000 TL kredi aldığınızda 60 ay vadeye kadar kredi ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca bazı bankalarda 60 ay vade ile birlikte 3 ay ertelemeli kredi imkânı da müşterilerine verilmektedir. 18 yaşından büyük, TC vatandaşı olan ve kredi skoru 1200 üzerinde olan müşteriler bankaların verdiği babalar günü kredi kampanyasına katılabilirler. Daha önceden banka çalışması olmayan, banka borçları yüzünden icralık olan müşteriler maalesef kredilerini alamazlar. Sizlerde şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, aşağıdaki bankalardan hemen kredi başvurusunu yapabilir ve anında onaylı kredinizi kullanabilirsiniz.

Denizbank 10000 TL Babalar Gününe Özel Kredi

İhtiyaç kredilerinde en çok başvuru yapılan bankaların başında olan Denizbank, uygun faiz oranları ve uygun vadeler ile müşterilerine kredi imkanı vermektedir. Eğer bu bankadan bir hesabınız varsa veya banka internet bankacılığını kullanıyorsanız 10.000 TL kredi için şubeye gitmeden de anında onay alabilirsiniz. Bu durumda onay alırsanız da banka onaylanan krediyi hemen hesabınıza atacaktır. Bu bankadan müşteri değilseniz SMS atarak da hemen ne kadar kredi alacağınızı öğrenebilirsiniz. Kredim TC KİMLİK numaranızı yazdıktan sonra hemen 3280’e mesaj atarak kredi başvurusunda bulunabilir ve anında kredi onayını alabilirsiniz.

Fibabanka 10.000 TL Babalar Günü Kredisi

Babalar gününe özel kredi kampanyası yapan bankalardan birisi de Fibabanka olmuştur. Banka 10.000 TL’ye kadar kredi onayı veriyor. 60 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi başvurusu için en yakın banka şubesine evraklarınızla giderek başvuru yapabilirsiniz. Banka şubesinde yapılan başvurular sonrasında eğer şube onayında krediniz kalırsa, hemen kullanabileceksiniz. Fibabanka ayrıca resmi internet sitesi ve SMS sistemi ile de başvuru kabul etmektedir.

İş Bankası 10.000 TL Babalar Günü Kredisi

İş Bankası üzerinden 10.000 TL babalar günü kredisi alacak olan müşteriler, banka ve internet üzerinden kredi kullanabilmektedirler. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler eğer bu bankadaki hesapları üzerinden kredi alacaklarsa internet bankacılığı şifresi ile iş cep uygulamasına girerek hemen 60 ay vadeli kredilerini kullanabilirler. İş Bankası müşterisi olmayanlarda banka şubelerine giderek evrakları ile birlikte 3 ay ertelemeli babalar gününe özel uygun faizle kredi kampanyasından yararlanabilirler. Bankaya giderken evrak götürecekseniz kimlik, gelir belgesi ve ikamet belgesi götürmeniz yeterli olacaktır. Kredi değerlendirilmesi hızlı bir şekilde yapılarak sizlere olumlu veya olumsuz olarak söylenecektir.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR