Babil dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak

Ay Yapım imzalı yeni dizi Babil'in tanıtımı dün yayınlandı. Kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı dizi şimdiden çok merak edildi. Haliyle Babil hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Babil dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 15.10.2019 14:28:00

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği Babil dizisi hem kadrosu hem de tanıtımıyla gündeme bomba gibi düştü. Dün akşam kadrosundaki tüm oyuncuların yer aldığı tanıtımıyla olay yaratan Babil dizisi şimdiden çok merak edildi. Başrollerini Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu'nun paylaştığı Babil nerede yayınlanacak? Ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı. Biz de diziyle ilgili tüm detayları haberimizde sizlerle paylaştık. 

Senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleme aldığı Babil dizisinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Uluç Bayraktar oturacak.



Kod adı Babil olan dizi oyuncu kadrosuyla gündeme bomba gibi düşerken tanıtımı izleyen herkes " Kadro şampiyonlar ligi gibi!", "Dizi ateş ediyor!" gibi yorumlar yaptılar. Çünkü dizide Türkiye'nin neredeyse parmakla gösterilen oyuncuları Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu bir araya toplanmış durumda. Peki gelelim Babil'in yayınlanacağı kanala...


Dizide açıklanan tek karakter ise Halit Ergenç'in canlandıracağı üniversitede ekonomi profesörü olan İrfan. Diğer karakterlerin detayları ise henüz belli olmadı. 

BABİL NEREDE YAYINLANACAK?

Babil kod adlı yeni dizi sanılanın aksine televizyon için yapılan bir iş değil. Yani Babil internet dizisi olarak yayınlanacak. Peki hangi platformda yayınlanacak derseniz dizi Bein Connect'te olacak. 

Ocak 2020'de başlayacak olan dizi büyük ses getirecek gibi görünüyor. Kulislerde konuşulanlara göre Babil 20 bölüm olarak planlandı.

Babil yakında Bein Connect'te...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR