Badou Ndiaye Fenerbahçe'de mi? Ndiaye ne zaman gelecek imza atacak mı

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona eren ve Stoke City'e geri dönen Badou Ndiaye Fenebahçe'de mi? Ndiaye Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı mı ne zaman İstanbul'a gelecek? Fenerbahçe Ndiaye transferinde önemli aşama kat etti, transferin detayları haberimizde...

Badou Ndiaye Fenerbahçe'de mi? Ndiaye ne zaman gelecek imza atacak mı
Yayın Tarihi: 9.07.2019 13:38:00

Galatasaray'a Osmanlıspor'dan transfer olduktan sonra patlama yaparak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'e transfer olan ancak küme düştükten sonra tekrar kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Badou Ndiaye, Fenerbahçe'ye imza atıyor! Galatasaray'la kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra, tekrar Stoke City'e dönen Ndiaye için Fenerbahçe transfer görüşmelerini tamamladı.

Stoke City, Badou Ndiaye'yi 1 yıllığına Fenerbahçe'ye kiraladı. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda kadroda düşünmediği ve Stoke City ile Ndiaye transferi için girişimlere başlanmaması, Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Yeni sezonda güçlü bir orta saha ve forvet hattı isteyen Ersun Yanal, gözünü Ndiaye'ye dikti! 


NDİAYE NE ZAMAN GELECEK? BADOU NDİAYE NE ZAMAN İMZA ATACAK?

Fenerbahçe, Ndiaye'nin kiralanması için Stoke City kulübüyle anlaşmaya vardı. Artık Badou Ndiaye ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın gerçekleşmesi bekleniyor. Fenerbahçe yıldız orta sahaya 2 milyon euro garanti ücret önerirken, Ndiaye 2 milyon 750 bin euro istiyor. Pazarlıkların yapılıp anlaşmanın tamamlanmasıyla Ndiaye'nin İstanbul'a gelmesi ve Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ndiaye'nin, Garry Rodrigues'den daha geç Topuk Yaylası'ndaki kampa katılması bekleniyor. Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal forması giyen Ndiaye, tatilin ardından Fenerbahçe'nin yeni sezon kampına katılacak. Sözleşmeyi de kısa süre içinde imzalayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR