Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Fener'in Forveti Gomis Oluyor!

Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'Ye transfer oldu mu? Bafetimbi Gomis yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek mi? Arabistan'da gol krallığına oynayan Gomis Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti mi?

Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Fener'in Forveti Gomis Oluyor!
Yayın Tarihi: 28.05.2019 21:16:00

Fenerbahçe, 6. sırada bitirdiği sezonun ardından yeni sezon hazırlıklarına erken başladı. Ali Koç'un yeni sezon bombası Bafetimbi Gomis oldu! Bafetimbi Gomis, yeni sezonda Fenerbahçe'nin 9 numarası olacak! Bafetimbi Gomis'e kaç para ödenecek? Bafetimbi Gomis için bonservis ödeniyor mu? Tüm bu sorular Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merak ediliyor. Daha önce de ismi Fenerbahçe ile anılan Bafetimbi Gomis için Başkan Ali Koç kesenin ağzını açtı! 

BAFETİMBİ GOMİS FENER'E DOĞRU


Galatasaray'da yıllık 4 milyon euro kazanırken ücretine zam isteyen bu nedenle de Arabistan ekibine transfer olan Bafetimbi Gomis şuanda bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon euro kazanıyor! Ancak Arabistan liginde futbolu çekici bulmayan Gomis, Türkiye liginde jübile yapmak için fırsat kolluyor! Başkan Ali Koç, başarısız geçen sezonun ardından yeni sezon öncesi kolları sıvadı! Ezeli rakip Galatasaray'ın eski forveti Bafetimbi Gomis'e yıllık 5.5 milyon euro önerildi! 

Bafetimbi Gomis Fenerbahçe'ye iddiası Beyaz Futbol programında da gözler önüne serildi! Ahmet Çakar ve Sinan Engin Bafetimbi Gomis'in Fenerbahçe'ye transferi hakkında yorumlarda bulundu.

Galatasaray'lı olduğunu her fırsatta dile getiren Bafetimbi Gomis, gelen 5.5 milyon euroluk teklifin ardından Süper Lig'e dönmek için teklifi kabul edecek mi? Fenerbahçe Al Hilal'a Bafetimbi Gomis için bonservis ödemeyecek olması nedeniyle yıllık ücrette 6 milyon euro seviyelerine kadar da çıkabilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR