Banega Galatasaray'a gelecek mi? Ever Banega Galatasaray'a doğru

Galatasaray transferde bombayı patlatmak istiyor. Banega Galatasaray'da mı Banega Galatasaray'a mı geliyor. şampiyonlar Liginde hedeflerini yükselten Sarı Kırmızılı ekip transfer bombasını patlatıyor.

Banega Galatasaray'a gelecek mi? Ever Banega Galatasaray'a doğru
Yayın Tarihi: 4.06.2019 01:06:00

Banega Galatsaray'a doğru. Transfer döneminde hareketli saatler başladı. Sarı kırmızılı ekip ilk olarak Babel transferi sonrası ikinci bombayı patlatıyor. Galatasaray Belhanda'yı sattıkdan hemen sonra Banega transferini açıklayacak. Ever Banega gelecek sezon sarı kırmızılı formaya çok yakın.

Ersin Düzen duyurdu

Galatasaray Banega flörtünü ilk olarak duyuran TRT spikeri Ersin Düzen, Galatasaray'ın transferde çok ciddi olduğunu ve her an imzaların atılabileceğini duyurdu. 30 yaşında yıldız oyuncu 10 numara mevkinde görev alıyor.


Bu sezon Sevilla'nın beyni olan Ever Banega, 30 yaşında ve Arjantinli futbolcudur. La Liga'da çıktığı 32 maçta 3 gol atıp 5 asist yapmayı başarmıştır. 65 kez Arjantin milli takım formasını hiyen Banega, 6 gol atmayı başardı. 

1 yıl daha Sevilla kulübüyle sözleşmesi bulunan oyuncu ilk yıl kiralık olarak kadroya katılmak isteniyor.

Sevilla bu sezon Banega'dan vazgeçtiği ve satılacağı iddia edildi. Mesut Özil'i satacak olan Arsenal, ilk sıraya Banega transferini aldığı da iddia ediliyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR