Banka borcu olanlara para hazır! O bankadan 200 bin TL ödeme verilecek

Banka borcu olanlara para hazır! O bankadan 200 bin TL ödeme verilecek

Banka borcu olanlara para hazır! O bankadan 200 bin TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 21.10.2023 15:15:00

Garanti Bankası ₺200.000'ye kadar olan banka kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarınız için sizlere destek olacağını açıkladı ve banka üzerinden kredi almak isteyen tüm vatandaşlara en düşük faiz oranları ile birlikte 12 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu. Garanti Bankası yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak isteyen bireysel müşteriler için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirirken şimdilerde ise diğer bankalardaki olan borçlarını kapatmak için borç kapatma kredisi imkanı sağlamaktadır. Garanti Bankası 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız bankanın uyguladığı Kredi şartlarına da uygun bir müşteri olmanız gerekiyor.

Garanti Bankası 18 yaş üzerinde olan tüm bireysel müşteriler için yapılan bu yeni kampanya ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara belirli şartlar dahilinde ödemeler vermektedir. Garanti Bankası 18 yaş üzerinde olan ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu yeni kampanyada 3 ay ertelemeli olarak 12 ay vadeli 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi vermektedir ve bu kredilerde ihtiyaç kredisi ile birlikte aynı zamanda diğer bankalardaki borçlarınızı kapatmak için de kredi ödemesi yapmaktadır.

Garanti Bankası 18 yaş üzerinde olan ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan ve ihtiyaç kredisi ödemelerini kendi banka hesaplarına yatıracak olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli Kredi paketini açıkladı. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için başvurularınızı banka şubeleri üzerinden yapabilecek ve kimliğinizle birlikte istenmesi durumunda gelir belgenizi de vererek bankadan ihtiyaç kredisi başvurusunu yapacak ve 200 bin TL kredi olduğu için de genel müdürlük tarafından bir gün sonra onay alacaksınız.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR