Banka hesabı olanlar! 500 TL iade edilecek! Kampanya başladı!

Banka hesabı olanlar! 500 TL iade edilecek! Kampanya başladı!

Banka hesabı olanlar! 500 TL iade edilecek! Kampanya başladı!
Yayın Tarihi: 21.11.2023 14:15:00

Finans dünyasının lideri Akbank ve iletişim devi Turkcell, mobil kullanıcılarına özel dev bir işbirliğiyle ses getiriyor. "1001TURKCELL" davet koduyla başlayan bu eşsiz kampanya, 1-30 Kasım tarihleri arasında mobil platformda ilk kez Akbanklı olanlara muazzam nakit ödüller sunuyor. Detaylara birlikte göz atalım!

Akbank Mobil İle Yepyeni Bir Başlangıç:

Kampanyadan yararlanmak için 1-30 Kasım tarihleri arasında "1001TURKCELL" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indiren ve "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayan herkes, bu benzersiz fırsattan faydalanma şansına sahip olacak. 18-80 yaş aralığındaki kullanıcılar için geçerli olan bu kampanya, mobil dünyada yeni bir dönemi başlatmayı hedefliyor.

Aylık 500TL'ye Varan Nakit İade:

Akbanklı olan kullanıcılar, mobil platformda ilk adımlarını attıkları anda Turkcell cep telefonu fatura talimatlarını otomatik ödemeye başladıklarında aylık 500TL'ye kadar nakit iade kazanma fırsatını elde edecekler. 3 ay boyunca devam edecek bu kampanya, toplamda 1.500TL'ye kadar nakit ödül sunuyor.

Esnek Kullanım:

Kazanılan nakit ödüller, kullanıcının tercihine bağlı olarak vadesiz hesaplarında dilediği gibi kullanılabilecek. Para çekme, gönderme gibi işlemler için özgürce kullanılabilen bu ödüller, kullanıcılara finansal esneklik sağlıyor.

Ara Kontroller ve İşlem Zamanlaması:

Kampanya kapsamında Turkcell cep telefonu faturası için otomatik ödeme talimatı veren kullanıcılar, kazandıkları nakit ödülleri aylık olarak alacaklar. İlk kontrol 1 Aralık 2023'te gerçekleşecek ve kazanılan ödüller, ödeme yapılan ayı takip eden ayın ilk 5 iş gününde vadesiz TL hesaplarına yatırılacak.

Özel Koşullar ve İstisnalar:

Kampanya, sadece "1001TURKCELL" davet kodu kullanılarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbanklı olan Turkcell Bireysel Mobil Müşterilere özeldir. Ayrıca, kampanya dışında farklı bir otomatik fatura ödeme talimatı veren kullanıcılar bu avantajdan yararlanamayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR