Banka hesaplarına ödeme! 50 bin TL IBAN numarasına yatmış olabilir!

Banka hesaplarına ödeme! 50 bin TL IBAN numarasına yatmış olabilir!

Banka hesaplarına ödeme! 50 bin TL IBAN numarasına yatmış olabilir!
Yayın Tarihi: 16.09.2023 20:17:00

Ziraat Bankası, banka hesabı veya kredi kartına sahip olan tüm vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yayınladı. Banka, şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak olan kredi kampanyasını kısalttığını ve 5 gün içerisinde başvuru yaparak kredi kullanmak isteyen kişilere bu konuda bilgilendirmelerde bulundu.

18 yaşından büyük olan ve banka hesabına sahip bireysel müşteriler, internet üzerinden başvurularını kolayca gerçekleştirerek bu kampanyadan faydalanabilirler. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı duyurularla, nakit kredi başvurularını yapacak olan vatandaşlara, en düşük faiz oranlarıyla birlikte 50.000 TL'ye kadar gelir belgesi olmadan kredi imkanı sunacağını belirtti.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurularını hızlı ve kolay hale getirmek için çeşitli yöntemler sunuyor. Sadece kendi müşterilerine bu kredi imkanını sunacak olan banka, müşteri hizmetleri numarasını arayarak internet şifresi oluşturma ve mobil uygulama kullanma konusunda rehberlik ediyor.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşterilere, kredi ödemelerini aynı gün içinde hesaplarına yatırarak hızlı ve pratik bir hizmet sunuyor. Emekli vatandaşları da içine alan bu kampanyada, banka, kendi müşterilerine özel olarak faiz oranlarından yararlandırarak 5 gün içerisinde kredi ödemelerini gerçekleştiriyor.

Ziraat Bankası'nın bu kampanyasıyla, banka hesabına veya kredi kartına sahip olan vatandaşlar, kolay ve hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Banka müşterileri, internet şifresi oluşturarak mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabilir ve kredi ödemelerini aynı gün içinde hesaplarına yatırarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR