Banka kartı kullananlar dikkat: 1 Ağustos tarihinde başlayacak

Banka kartı kullanan kişiler için son dakika açıklama geldi. Eğer düzenli olarak banka kartınızı kullanıyorsanız 1 Ağustos'ta başlayacak olan bu kampanyayı sizlere öneriyoruz...

Banka kartı kullananlar dikkat: 1 Ağustos tarihinde başlayacak
Yayın Tarihi: 28.07.2023 17:07:00

Bankamatik kartınız olması durumunda sizler için yeni yapılan bu kampanyadan haberiniz yok mu? Denizbank tarafından bugün başlatılan yeni kampanyada, Banka hesabı olan ve bu hesabı faal olarak kullanan 18 yaş üzerinde olan kişilere destek kredi ödemesi verileceği açıklandı. Denizbank son zamanlarda yaptığı tüm kredi kampanyaları ile vatandaşların tercih ettiği bir banka olmaktadır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan kişiler başvuru yaparak bu bankanın kampanyaları ile nakit sıkıntısını giderebilmektedir. 

Banka kartı olan ve kredi notu uygun olan kişiler, 1 Ağustos tarihinden itibaren bankanın yaptığı 40.000 TL nakit kredi kampanyasına katılabilir. Denizbank 40.000 TL kredi kampanyası için başvuru yapacak olan kişiler, banka şartlarına uygunsa hemen kredi olarak hesabına bu ödemeler yatacaktır. 

1 Dakika İçinde Sonuçlanacak! 

Denizbank kredi kampanyasına başvuru yapacak olan kişiler 1 dakika içinde sonuç alacak. Düşük faiz oranları ile birlikte kredi alacak kişiler, 1 Ağustos tarihinden sonra Denizbank kredi kampanyasına katılabileceklerdir. 1 Ağustos tarihinden sonra onay alacak olan kişilere banka hemen sonuç verecektir. Özellikle SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler, SMS ile ne kadar onay aldıklarını hemen görebilmektedirler. Denizbank kredi başvurusu SMS ile yapılacak ise bankanın CEBİMDE KREDİ kampanyası ile birlikte işlem yapılacaktır.

Denizbank kredi kampanyasına katılacak olan kişiler, SMS ile başvuru yapmak istiyorsa kendi cep telefonları üzerinden KREDİM TC KİMLİK yazarak bu mesajı 3280 numarasına mesaj atabileceklerdir. Bu şekilde atılan mesajlar sonrasında Denizbank kredi kampanyası değerlendirme yapacak ve sizlere ne kadar kredi onayı vereceğini belirleyecektir. Onaylanan tutarı da en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz. Hem gelir belgesi vermeden bu işlemleri yapabileceksiniz. Denizbank aynı zamanda uygun faizlerle kredi başvurusu yapacak olan kişiler, MOBİL uygulama üzerinden de 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapabileceklerdir. Denizbank kredi başvurusu yapacak olan kişiler 5 dakika içinde hemen hesaba atacağı bu ödemeleri göstermektedir. Denizbank nakit kredi başvurusu yapacak kişilerin ayrıca kredi notu 1400 ve üzerinde olması istenmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR