Banka sicili bozuk olanlara 25.000 TL kredi veriliyor! Kredi Notu Aranmaksızın kredi veriliyor

Banka sicili bozuk olanlara 25.000 TL kredi veren bankalar hangileridir? Banka sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? 25.000 TL kredi almak için banka sicilinizin ne olması gerekiyor? Sizlere haberimizde, yaptığımız araştırmalar ile 25.000 TL kredi hakkında bilgiler

Banka sicili bozuk olanlara 25.000 TL kredi veriliyor! Kredi Notu Aranmaksızın kredi veriliyor
Yayın Tarihi: 11.09.2020 16:36:00

Banka sicili bozuk olanlara 25.000 TL kredi veren bankalar hangileridir? Banka sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? 25.000 TL kredi almak için banka sicilinizin ne olması gerekiyor? Sizlere haberimizde, yaptığımız araştırmalar ile 25.000 TL kredi hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar…

25.000 TL kredi başvurusu yapmak istediğiniz zaman bankaların sicilinize uygun olarak kredi vereceğini söylemek istiyoruz. Eğer banka kredi sicilinizde, güncel ödenmemiş icralık ve avukatlık borçlar varsa, bu borçları ödemeden hiçbir bankadan kredi alamazsınız. Banka sicili bozuk olan kişilerin, eğer sadece kredi notu düşük olduğu için banka sicilleri kötüyse bazı bankaların yaptıkları kampanyalara katılarak kredi başvurusunda bulunabilirler. Banka sicili bozuk olan ve bankalardan kredi alamayanlar, vereceğimiz bankaların kredi kampanyalarına katılarak 25.000 TL kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredilerini anında kullanabilirler. İhtiyaç kredisi olarak yapacağınız bu başvurularda 36 ay vade ve dilerseniz 3 ay erteleme de yapacaksınız. Sizlere şimdi, hangi bankalardan kredi alabilirsiniz bunun bilgilerini verelim.

Burgan Bank 25.000 TL Kredi Başvurusu

Burgan Bank üzerinden 36 ay vadeye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka kredi notunuzun düşük olmasında bile sizin kredi istediğinizi değerlendirmeye alacaktır. Emekli olan ve çalışan kişiler, banka şubelerine giderek kredi başvurularında bulunabilirler. Başvuru yaptığınızda, banka şartlarına uygun olarak kredi alabileceksiniz. Emekli olan kişilerin, bu bankaya maaş taşıması durumunda da daha yüksek limitlerde kredi alacaklarını söylemek istiyoruz.

Aktifbank 25.000 TL Kredi Başvurusu

Aktifbank üzerinden de SMS atarak veya internet sitesinden giriş yaparak 25.000 TL kredi kullanabileceğini söylemek istiyoruz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka hemen sizlere ne kadar onay alacağınızı söyleyecektir. Aktifbank üzerinden 25.000 TL kredi almak için Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı 3050’ye gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Kredi başvurusu yaptığınızda, banka sizlere 36 ay vadeye kadar kredi imkanı da verecektir. Ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yaparak hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra size başvuru sayfasında nasıl kredi alacağınızı söyleyeceklerdir.

Ziraat Bankası 25.000 TL Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasından dolayı, 25.000 TL kredi verdiği zaman banka müşterisi olmanızı isteyecektir. Banka müşterisi olarak işlem yapan müşteriler, kredi notu düşük olsa da bu bankadan ihtiyaç kredisi dahil tüm kredilerden yararlanabilmektedirler. Kredi alacağınız zaman, banka sizlere 36 ay vadeli olarak bir kredi imkanı sunacaktır. Özellikle emekli olan kişiler, banka sicilleri bozuk olması durumunda, icralık borçlarını kapattıktan sonra, bu bankaya maaş taşırsa kredi alabileceklerdir. Kredi başvurusu için banka şubelerine gitmeniz gerekmektedir. Ziraat Bankası 25.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu bankalar haricinde Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kamu bankaları olması sebebiyle, bu bankalardan maaş almanız durumunda, kredi notunuz düşük olsa da onay alabileceksiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR