Banka şubelerine gitmeden işlem yapın! Yapı Kredi Bankası 50.000 TL ödeyecek

Banka şubelerine gitmeden işlem yapın! Yapı Kredi Bankası 50.000 TL ödeyecek

Banka şubelerine gitmeden işlem yapın! Yapı Kredi Bankası 50.000 TL ödeyecek
Yayın Tarihi: 13.10.2023 17:00:00

Yapı Kredi Bankası üzerinden 50.000 TL nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi kullanabiliyor. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara bankalar tarafından hızlı bir şekilde işlem yapılıyor ve kredi ödemeleri aynı gün içinde gerçekleştiriliyor. Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte uygun faiz oranları ile birlikte Kredi kullanacak olan tüm bireysel müşterilere bu kredilerde gelir belgesi istemeden banka şubelerine gitmeden de başvuru yapma imkanı sağlamaktadır.

BANKAYA GİTMEYİN

Yapı Kredi Bankası 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler için başlatmış olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için belirli şartlara uygun olmaları durumunda Kredi ödemelerine hızlı bir şekilde vereceğini duyurdu. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak veya bankanın resmi internet sitesine girerek ücretsiz bir şekilde kredi başvuru formunu doldurarak ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz.

SMS ATABİLİRSİNİZ

Cep telefonunuzu Mesaj kısmına girerek bireysel yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın aylık gelirinizi yazın boşluk bırakın ve doğum tarihinizi yazdıktan sonra 44 11 numarasına mesaj göndererek Bu banka üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir ve ne kadar onay aldığınızı 5 dakikada görebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası kredi kampanyaları ve detaylı bilgileri öğrenmek için resmi internet sitesine girerek buradan güncel faiz oranları ile birlikte aylık ödeyeceğiniz taksitleri hesaplayabilir ve yine internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR