Bankadan Kredi Alamayanlara Aktifbank'tan 40.000 TL Kampanyası Başladı

Bankadan kredi alamayanlara Aktifbank’tan 40.000 TL kredi kampanyası başlamıştır. Sizde eğer kredi notunuz düşükse ve kredi alamıyorsanız Aktifbank n-kolay kredi başvurusu yaparak hemen 40.000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz.

Bankadan Kredi Alamayanlara Aktifbank'tan 40.000 TL Kampanyası Başladı
Yayın Tarihi: 10.03.2020 21:06:00

Bankadan kredi alamayanlara Aktifbank’tan 40.000 TL kredi kampanyası başlamıştır. Sizde eğer kredi notunuz düşükse ve kredi alamıyorsanız Aktifbank n-kolay kredi başvurusu yaparak hemen 40.000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz.

haberkredi.net haberine göre;

Aktifbank üzerinden verilen bu kredilerde kredi notuna bakılmıyor. Başvuru yaptığınızda onay alırsanız krediniz hızlı bir şekilde kullandırılıyor. İşte sizlere bankaların kredi başvurusu yapacağınız Aktifbank ihtiyaç kredisi hakkında bilgiler.
Aktifbank ülkemizde sonradan kurulan ve ilk önceleri sadece PTT üzerinden kredi veren bir bankaydı. Bu banka PTT üzerinden emekli olan kişilere hemen kredi onayı vermekteydi. Daha sonra bu banka Aktifbank nkolay kredi adında bir kredi kampanyası daha başlattı. “Kredi notunu dert etme” adıyla verilmeye başlanan bu kredilerde müşteriler düşük kredi notu olsa bile kredi onayı almaktadırlar. 30.000 TL olan kredi limiti 2020 yılı itibari ile 40.000 TL’ye çıkartılmıştır. Eğer sizde bu kredilere başvuru yapacaksanız internet üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Aktifbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aktifbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler, bankanın resmi internet sitesine girerek bu işlemlerini yapabilirler. Aktifbank kredi başvurusu internet sitesinden yapıldıktan sonra size hemen cevap gelecektir. SMS ile, mail ile birlikte gelen cevaplar ayrıca başvuru yaptığınız ekranlarda da sizlere sunulacaktır. Eğer kredi onay alırsanız banka şubesine gitmeden krediniz adresinizde onaylanacak ve online olarak hesabınıza aktarılacaktır.
Eğer bu bankada bir PASSOLİG kartı kullanıyorsanız ve bu Passolig kartınızın mobil uygulamasını açabiliyorsanız bu mobil uygulamadan da kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hemen hesaba atabilirsiniz. Passolig Aktifbank’ın maçları izlemek için kullandırdığı bir üründür. Bu ürün sahibi olan veya Aktifbank hesabı olan herkes internetten yaptıkları başvuru onay alırsa hemen hesaba parasını atabilmektedir.


Aktifbank Sadece İhtiyaç Kredisi mi Veriyor?

Aktifbank şu an için sadece emekli kredisi ve işçi olan kesime bireysel kredi imkanı vermektedir. Bankanın yaptığı kampanyalarda henüz konut ve taşıt kredileri ile ilgili çalışmaları yoktur. Bu bankada PTT emeklisi iseniz 60.000 TL’ye kadar, Aktifbank N-KOLAY internet kredisi alacaksanız da 40.000 TL’ye kadar para çekebilirsiniz. Diğer bankalara göre daha fazla faiz oranı bu bankada verilmektedir.

Aktifbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aktifbank üzerinden SMS kredi başvurusu yapmak istiyorsanız cep telefonundan 1 tek sms atarak hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için TC KİMLİK numaranızı 5030’a göndermeniz yeterlidir. Kredi başvurusu sonrasında size olumlu veya olumsuz kredi başvurusu sonucu gelecektir.

Kaynak: www.haberkredi.net
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR