Bankalar 10.000 TL Ödeme Verecek! Kimlikle Başvurun!

Bankalar 10.000 TL Ödeme Verecek! Kimlikle Başvurun!

Bankalar 10.000 TL Ödeme Verecek! Kimlikle Başvurun!
Yayın Tarihi: 28.06.2023 22:02:00

Bankalar üzerinden 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanarak nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan kredi kampanyası, hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapma imkanı sunuyor. Kampanya dahilinde 36 ay vadeli kredi ödemesi alacak olan vatandaşlar, 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanma imkanına sahip olacaklar. Bu krediyle nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, başvurularını gerçekleştirerek hemen kullanabilecekler.

QNB Finansbank Kredi Başvurusu

QNB Finansbank tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında TL nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirebilmek için kredi puanlarının uygun olması gerekmektedir. Başvurularını yaptıktan sonra kredi onayı alıp almadığınızı hemen öğrenmek için SMS yöntemini kullanabilirsiniz.

SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterseniz, TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndererek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. TC kimlik numaranız üzerinden başvuru yaptığınızda, belirtilen şartlara uygun olan vatandaşlar 5 dakika içerisinde kredi onayı alacak ve ödemeleri hesaplarına yatırılacaktır. Onaylanan krediler aynı gün içinde kullanıma sunulmaktadır.

10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan müşteriler, banka politikalarına uygun olmaları durumunda kredi onayını alabilir ve bu krediyle tüm banka borçlarını kapatarak ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Eğer bankalardaki borçlarınız sizi sıkıyorsa, kredi başvurusu yaparak tek bir bankaya olan ödemelerinizi kolaylaştırabilir ve hatta ekstra nakit alabilirsiniz. 10.000 TL kredi kampanyasına başvuru yaparak, borçlarınızı kapatmanın yanı sıra üzerine de para alabilirsiniz. Hangi bankalardan kredi başvurusu yapabileceğiniz konusunda size bilgi vermek istiyoruz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR