Bankalar çıldırdı! Kredi kampanyasında görülmemiş faiz oranı!

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisinde vatandaşa müjde faiz oranı geldi!

Bankalar çıldırdı! Kredi kampanyasında görülmemiş faiz oranı!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 21:00:00

Vakıfbank vatandaşlara öyle bir müjde duyurdu ki! Vakıfbank'tan müşterilerine düşük faizli kredi kampanyasında sevindiren gelişme! Bankaların yüksek faiz oranları nedeniyle kredi çekemeyen vatanadaşlara su gibi haber!

Bankaların uzun süredir yüksek faizler uyguladığı ihtiyaç kredisinde son günlerde bankalardan faiz oranlarını düşüren kredi kampanyaları haberleri gelmişti. Vakıfbank'ta faiz düşren bankalar arasına katıldı! Vakıfbank'tan düşük faizli ihtiyaç kredisi müjdesi!

Vakıfbank'tan müşterilerinin nakit sıkıntısına çözüm bulma amacıyla ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını yeniden güncelleyerek 31 Ekim'e kadar dşük faizle ihtiyaç kredisi duyurdu. Vatandaşların yüksek faizlerle kredi çekemediği ve nakit ihtiyaçlarını karşılayamadığı şu günlerde Vakıfbank'tan ilaç gibi kredi kampanyası geldi.


UZUN VADE DÜŞÜK FAİZ!

Yüksek faiz oranları nedeniyle bankalarda kredi çekim oranları düşmüştü. İhtiyaç, konut, araç kredilerinde oldukça yüksek faiz oranları piyasayı durdurduğu gibi vatandaşı oldukça zor duruma sokmuştu. Son bir yılda bu nedenle kredi kartı kullanımı nakit avans çekimi rekor düzeye ulaşmış ancak bu seferde borçlar dağ olmuştu. Hükümet yetkilileri geçtiğimiz günlerde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile bir araya gelerek faiz oranlarında iyileştirmeye gidileceğini açıklamıştı. İyileştirmeye giden bankalardan biri Vakıfban oldu. 

Vakıfbank'tan düşük faizli ihtiyaç kredisi haberi açıklandı. Vakıfbank müşterilerine özel olarka düşük faiz ve uzun vadeli kolay ödeme planı ile yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Vakıfbank'ın kredi kampanyasından faydalanmak için en yakın Vakıfbank şubesine gidebilir ya da Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden krediye başvurabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR