Bankalar Yeniden Seferber! Tüm Bankalardan 10 bin TL ve 12 ay vade süreli ihtiyaç kredisi

Bankalar genel olarak ihtiyaç sahibi kişilere özel kredi imkânları sunmaktadır. Bu yıl geçirilen pandemi süreci ile birlikte de daha çok ihtiyaç duyulan bu kredi imkânları son derece esnek ödeme koşulları ve vade süreleriyle beraber kredi sahiplerine sıkıntı çıkarmamaktadır.

Bankalar Yeniden Seferber! Tüm Bankalardan 10 bin TL ve 12 ay vade süreli ihtiyaç kredisi
Yayın Tarihi: 3.08.2020 21:41:00

Bankalar genel olarak ihtiyaç sahibi kişilere özel kredi imkânları sunmaktadır. Bu yıl geçirilen pandemi süreci ile birlikte de daha çok ihtiyaç duyulan bu kredi imkânları son derece esnek ödeme koşulları ve vade süreleriyle beraber kredi sahiplerine sıkıntı çıkarmamaktadır. Bunun yanında faiz oranlarının da diğer kredi paketlerine göre daha düşük olması aylık olarak ödemelerde zorluk çekilmesinin önüne geçiyor. Zaten çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için kredi çeken kişiyi zorlamadan ödeme yapmasını sağlıyor.

Birçok banka bu ihtiyaç sahiplerine özel olarak kredi fırsatı vermektedir. Çeşitli devlet ve özel bankaların sağladığı bu krediler birbirlerine göre farklı faiz oranları ve vade süreleriyle birlikte verilmektedir. 10 bin TL kredi ve 12 ay vade süresiyle birlikte bu ihtiyaç kredisini veren bankaların sayısı son derece fazla olmaktadır. İhtiyaç kredisi çekecek olan kişiler öncelikle bu bankaların sunduğu ödeme imkânları ve faiz oranlarını tartarak aralarından birini tercih etmelidir. Böylelikle çok daha sağlıklı bir ihtiyaç kredisi alımı gerçekleştirilmiş olur. Daha sonradan ödeme konusunda da sıkıntı çekilmez ve aylık düzenli olarak kredi ödemeleri tamamlanır.

İNG BANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

İNG Bank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler uygun kredi fırsatı sunmaktadır. 10 bin Türk Lirası tutarında olan bu kredilerde yüzde 0,79 faiz oranları uygulamaktadır. Bu faiz oranıyla ve 12 ay vade süresiyle beraber 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi 885 TL olmaktadır. Toplamda ödenecek olan tutar ise 10 bin 676 TL şeklinde belirlenmektedir.

GARANTİ BANKASI 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Garanti Bankası da 10 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi fırsatını ilgili ihtiyaç sahiplerine sunmaktadır. Krediye banka tarafından uygulanan yüzde 1,84 faiz oranı ve 12 ay vade süresi aylık ödemeyi 957 TL yapmaktadır. Kredinin toplamda oluşan tutarı ise 11 bin 542 TL olarak hesaplanmaktadır.

CEPTETEB 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

CEPTETEB 10 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 0,79 faiz oranını uygulamaktadır. Diğer bankalara kıyasla oldukça düşük bir faiz oranı sunan CEPTETEB 12 ay vade süresi ile birlikte kredi sahibine aylık 885 TL ödeme tutarı sunmaktadır. Kredinin ise her şey dahilinde miktarı 10 bin 676 TL olarak belirlenmektedir.


TEB 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

TEB de 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisini müşterilerine sağlamaktadır. 12 ay vade süresiyle beraber verilen kredinin yüzde 0,79 faiz oranı bulunmaktadır. Bu kredinin ise aylık ödemesi de 885 TL olmaktadır. Kredi sahibinin bankaya toplamda ödeyeceği borç ise 10 bin 676 TL şeklinde söylenmektedir.

QNB FİNANS BANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

QNB Finans Bank 10 bin TL ihtiyaç kredilerinde 12 ay vade süresi haricinde yüzde 0,79 faiz oranı uygulamaktadır. Uygulanan bu oran ile birlikte kredinin aylık ödemesi 885 TL olarak hesaplanmaktadır. Kredi toplam tutarı ise 10 bin 676 TL şeklinde olmaktadır.

TÜRKİYE İŞ BANKASI 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Türkiye İş Bankası ihtiyaç sahiplerine 10 bin TL tutarında kredi sağlayarak büyük bir fırsat oluşturmaktadır. Sağlanan kredinin ise 12 ay vade süresi ve yüzde 0,89 faiz oranı bulunmaktadır. İhtiyaç kredisinin çekimi ile birlikte de toplamda 10 bin 757 TL ödenek ortaya çıkmaktadır.

DENİZBANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Denizbank 10 bin TL ihtiyaç kredilerinde yüzde 1,39 faiz oranı ve 12 ay vade süresini müşterilerine sağlamaktadır. Kredinin aylık olarak ödemesi 926 TL ve toplamda ödemesi de 11 bin 167 TL olmaktadır.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR