Bankalardan emekliler için yeni KARAR çıktı! Emekli maaşlarına Zam gelince, Promosyon artacak!

Bankalar Emeklilere Cömert Davranıyor: Promosyon Artışı ve Zam Müjdeleri

Bankalardan emekliler için yeni KARAR çıktı! Emekli maaşlarına Zam gelince, Promosyon artacak!
Yayın Tarihi: 9.06.2023 17:14:00

Emeklilere yönelik zam ve promosyon müjdeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu sefer bir banka tarafından yapılan duyuruyla emeklilere sunulan promosyon miktarı artırıldı ve artık 10.000 TL maaş promosyonu ödeneceği açıklandı. Sabah saatlerinde duyurulan bu habere göre banka, emeklilere sunulan avantajları artırdığını belirtti.

Zam müjdesi ise saat 08.00’de geldi! Emeklilere karşılıksız olarak 10.000 TL promosyon ödeneceği duyuruldu. Bu zam müjdesi, emeklilerin maaş zammı kadar promosyon zammının da merak konusu olduğu bir dönemde büyük bir sevinçle karşılandı. Bankalar, emekliye yönelik artışlarıyla cömert davranmaya devam ediyor.

Bu sabah saatlerinde ise yeni bir güncelleme haberi daha geldi ve emekli maaş promosyonuna zam yapıldığı açıklandı. SSK, bağ-kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi ayrımı olmaksızın ödeme yapan bankalar, Haziran ayına özel olarak promosyon artışına gittiklerini duyurdular. Daha önce 5.500 TL olan üst sınır, şu anda 10.000 TL’ye kadar yükseldi.

Kurban Bayramı'na geri sayım devam ederken, bankalar da yeni promosyon kampanyalarını duyurmaya başladı. Özel bankalar arasında Akbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, ING Türkiye, TEB, Finansbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası gibi birçok banka, promosyon kampanyalarını yeniledi. Haziran ayı itibariyle emekliye verilecek promosyon miktarı özel bankalarda 10.000 TL'ye kadar yükseldi. Üstelik, herhangi bir ek koşul olmadan bu bankalara başvuru yaparak nakit promosyon almak mümkün hale geldi.

Bankalarda emekliye verilen promosyon için tek istenen koşul, 3 yıl boyunca o bankanın müşterisi olmaktır. 3 yıllık taahhüt sözleşmesi imzalandıktan sonra, emekli promosyonu banka hesabına aktarılır. Bu koşulu yerine getiren emekliler, 3 gün içinde ATM'den ödemelerini alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR