Bankalardan faizsiz kredi seçeneği sabah açıklandı! 2 banka öncülük yapacak ve faizsiz nakit verecek!

Bankalardan faizsiz kredi seçeneği sabah açıklandı! 2 banka öncülük yapacak ve faizsiz nakit verecek!

Bankalardan faizsiz kredi seçeneği sabah açıklandı! 2 banka öncülük yapacak ve faizsiz nakit verecek!
Yayın Tarihi: 3.07.2023 09:18:00

Yükselen faiz oranlarına rağmen bankalar, yeni müşteri kazanmak adına cazip kampanyaları gündeme getiriyor. Bu kapsamda, faizsiz kredi ya da taksitli nakit avans imkanları yeni müşterilere sunuluyor. Ayrıca bankacılık hizmetlerinde de yeni müşterilere çeşitli avantajlar sağlanıyor. Bu kampanyalar, 2023 yılının 0 faizli kredi veren bankaları arasında yoğun ilgi görüyor. Peki, hangi bankalar bu fırsatı sunuyor ve kampanyaların detayları neler?

Akbank: Faizsiz 15.000 TL Nakit Avans Fırsatı

Bu kampanyaların ilkini Akbank başlattı. Banka, yeni müşterilere özel olarak 15.000 TL'ye kadar kredi kartı üzerinden faizsiz nakit avans kullanma imkanı sunuyor. Bu kredi 6 ay taksitle geri ödenebiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mobil bankacılık üzerinden Akbank müşterisi olmaları gerekiyor. Bu şekilde aylık 2500 TL taksitle kredi kullanılabiliyor. Ek olarak, banka, belirli şartları sağlayan müşterilere 10.000 TL tutarında 12 ay vadeli ihtiyaç kredisini de faizsiz olarak veriyor.

Garanti Bankası: 1000 TL Bonuslu 10.000 TL Nakit Avans

Faizsiz kredi sunan bankalar arasında Garanti Bankası da bulunuyor. Garanti, 10.000 TL'ye kadar nakit avans imkanı sunarken, bu fırsatla beraber 1000 TL bonus kazanma fırsatını da tanımlıyor. Bu avans için taksit sayısı 6 olarak belirlenmiş. Nakit avans kullanan müşteriler aylık 1666 TL taksit ödüyorlar.

Temmuz ayının ilk günlerinde, faizsiz kredi veren bankalar listesinde Akbank ve Garanti Bankası bulunuyor. Haziran ayında ING Bank, Enpara gibi birçok banka da faizsiz kredi kampanyalarını duyurmuştu. Ancak şimdilik sadece bu iki banka yeni kredi kampanyalarını açıkladı. Faizsiz kredi almayı düşünenler için bu kampanyaları ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bildirimler açık tutularak tüm kampanya haberleri takip edilebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR