Bankalardan sıfır faizli 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisi fırsatı! Bu avantajlar kaçırılmayacak cinsten!

Günümüzde insanlar ihtiyaçları doğrultusunda nakit ihtiyacı duyabilmektedir. Bunun yanında özellikle pandemi sürecinin de kötü etkileri ile birlikte vatandaşlar nakit arayışına girdi. Vatandaşlar yakın tanıdıklarından almaktan ziyade bankadan almaya daha sıcak bakıyor. Çünkü banka müşterilerine

Bankalardan sıfır faizli 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisi fırsatı! Bu avantajlar kaçırılmayacak cinsten!
Yayın Tarihi: 19.08.2020 21:39:00

Günümüzde insanlar ihtiyaçları doğrultusunda nakit ihtiyacı duyabilmektedir. Bunun yanında özellikle pandemi sürecinin de kötü etkileri ile birlikte vatandaşlar nakit arayışına girdi. Vatandaşlar yakın tanıdıklarından almaktan ziyade bankadan almaya daha sıcak bakıyor. Çünkü banka müşterilerine oldukça iyi fırsatlar sunmaktadır. Bunların başında düşük faiz fırsatı sunan banka ayrıca kişiye uygun ödeme planı ile müşterilerini asla mağdur etmemektedir. Pandemi sürecinden sonra insanların kötü durumuna oldukça dikkat eden bankalar öncelerdeki sundukları fırsatlara göre çok daha avantajlı tekliflerle vatandaşların karşısına çıkmaktadır. Önceki yıllara göre çok daha düşük faiz uygulayarak vatandaşların geri ödemede sıkıntı çekmemesini sağlıyor. Özellikle vatandaşların uzun vadede yüksek faiz korkusu yaşamaması için uzun vadede çok düşük faiz farkı uygulanmaktadır.

Bankalar ihtiyaç kredilerini kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda da farklı şekilde sunabilmektedir. Örneğin pandemi sonrası insanların üzerlerindeki sıkıntıları atmalarına adına bankalar tarafından tatil için ihtiyaç kredileri sunuldu. Bu krediler oldukça düşük faizli ve geri ödemesi 8 aya kadar gecikmeli şekilde belirlendi. Bu zamanda büyük avantaj sunan bu fırsat ile birçok kişi keyifli bir tatil geçirdi. Bunun yanında insanların ihtiyaçları doğrultusunda bankalar taşıt kredisi de sunmakta. Özellikle son zamanda ikinci el araçların da yükselmesi ile birlikte vatandaşlar sıfır araç almak adına bankalardan ihtiyaç kredilerine başvurmaktadır. Bu sebeple krediye ihtiyaç duyan kişilerin artması ile bankalar bu kişiye hem geri ödemede hem de faizlerde büyük avantajlar sunuyor.

ING BANK 10000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ İLE VATANDAŞIN YANINDA

Artan ihtiyaçlar ile birlikte bankalar da vatandaşın yanında olarak her yıl farklı farklı ihtiyaç kredisi paketi açıklayarak büyük avantajlar sunmaktadır. ING Bank bu yıl da açıkladığı yeni paket ile birlikte vatandaşın daima yanında olduğu tekrardan göstermiş oldu. Düşük faiz fırsatı ile vatandaşların uzun vadede rahat ödemesini sağlayan ING Bank her vatandaşın bu fırsattan yararlanabilmesi için sıkı koşullar koymadı. Bankanın vereceği 10000 TL kredinin faiz ve geri ödeme detaylarına bakacak olursak: ING Bank faiz oranını bu kredide %0.79 olarak belirledi. Oldukça düşük faizli olan bu kredinin bankaya geri ödemesi aylık 885,57 TL olarak olmaktadır. 12 ay vade ile ödenecek bu kredinin toplam geri ödemesi ise 10.677 TL civarı olmaktadır.


GARANTİ BANKASI 10000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ İLE VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMMIYOR!

Vatandaşın yaz döneminde artan talebi ile birlikte Garanti Bankası’ndan da vatandaş için yüksek avantajlı kredi paketi açıklandı. Her yıl açıkladığı paketlerle vatandaşa nefes aldıran banka bu sene de büyük kolaylıklar sunarak ihtiyaç kredisi almak isteyenlere yine nefes aldırmaktadır. Faizleri bu yılda düşük tutarak vatandaşın geri ödeme konusunda sıkıntı çekmemesini sağlamakta ısrarcı olmaktadır. Üstelik 12 ay vade ile sunduğu bu kredide faiz oranı sadece %1.84 olmaktadır. Garanti Bankası tarafından sunulan bu kredinin aylık ödemesi 957 TL olmaktadır. Vatandaş çektiği bu kredi için ise bankaya 11.543 TL geri ödeme yapacaktır.

QNB FİNANSBANK TARAFINDAN VATANDAŞA 10000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Müşterileri ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin yoğun talebine karşın yeni kredi paketi açıklayan Finansbank her zaman olduğu gibi yine düşük faiz ile vatandaşların karşısına çıkıyor. Oldukça düşük tutulan faiz ile vatandaş kredinin geri ödemesini zorlanmadan yapabilmektedir. QNB Finansbank’ın sunduğu bu ihtiyaç kredisinde faiz oranı %0.79 olarak belirlenmiştir. 12 vade ile sunulacak bu kredinin aylık ödemesi 886 olarak vatandaşa yansıyacaktır. Vatandaşın bankaya 12 ay sonunda toplam ödeyeceği tutar ise 10.677 TL olarak kayıtlara geçmektedir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR